Erinç İle Alev Alev! Yakmaya Geliyoruz :) 4.Bölüm (23 Nisan Özel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok @RüzgarGülü sunucu koltuğuna oturursa program kalkar en fazla yayından :F:F

Amaan unvanlara bu kadar takılma, gitse bile eğlenceye devam 🥳🥳🥳 Bknz: şekil A :A
Yok takılma değil yahu öylesine dedim zaten :D

Sen yorma kafani. Konu açma meselesinde görüşelim bir ara seninle neden böyle oluyor diye :)

Ohhh neysee içimize su serptin :A :A
Konu adı RüzgarGülü ile Kırmızı Forum 🤣🤣

Şakadan tabi. Şimdi modlar okursa diye :D

@Royal_Highness @The_Erinch @Mr.At
------

Yarına gündem

AllStarda Herkes Allstar olup birbirine mi sallasın
Kura ile 5 kişi mi seçeyim
Yoksa başka birşe ymi?

@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Mr.At @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @batuhankaralar @xemrexxx @Gerekli24 @12.Adam @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆

şimdilik kaçarım

hepinizin neşesine,gönlüne sağlıkkkkkkkk:bhr::bhr::bhr::bhr::bhr::bhr:
Kirli çamaşır döksem. O döktugum kişi bana bozuk atar mı? 🤔

Öncelikle yine güzel bir program olmus, emeklerinize saglik sunucu @Zeyno ve @Mr.At 'a ama @The_Erinch cok kacamak cevap vermis :A ayrica @Royal_Highness hakli ikramlar beni de hic tatmin etmedi yani. :A :A

Ama en cok @Angelica 'nin viski paylasmasina güldüm :A @RüzgarGülü o bardagi hemen kapmis dediler sonradan. :A

@The_Erinch geçen gün arkadaşlarınla yemekteydin paran çıkışmamış @Yakamoz-Asi yi aramışsın borç gönder mahçup olmayayım diye göndereceğim demiş sonra bütün gün ulaşamayıp işletme sahibiyle anlaşıp bütün dükkanın bulaşıklarını yıksmışsun doğru mu?

Çok vardır...

Ama genelde en çok kullandığım..

Dua Et-Sabret-Şükret
------

kesimlikle doğru..

bu isviçrelinin ipi ile kuyuya inilmez.
4 saat bılaşık yıkadım :X

En olmadık adamı aramışsın be @The_Erinch @Yakamoz-Asi değil borç günahını vermez Lopez konserini hatırla adam cebinden para çıkmasın diye Jennifer Lopez'i tanımazlıktan geldi :A :A

@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Mr.At @Angelica @Royal_Highness

@RüzgarGülü Bu @Yakamoz-Asi cebinde akrep var..
napacaz bunu bilmem..

bende @HollyDemon ☾☆ bacımız bir üflesin bu adamı :A :A :A
------

aha gelmiş 3 çeyrek batu

Yine mi @Yakamoz-Asi her para konusunda adı geçiyor. Onun yerine ben veririm konu kapanır :F

Ehhh adı çıktı bir keree..Pinti herfff :F :F :F

JL'yi tanımamazlıktan gelen @RüzgarGülü
değil miydi ya? :A

Zaten söz konusu para olunca adimin gecmedigi konu olmuyor sagolsun Isvicre sayesinde. :A Kongo'da yasiyorum deseydim keske foruma girerken. :A

Ama bence @Royal_Highness 'in "Nerde beleş oraya yerleş" size tam cuk oturur gibi geldi bana :A :A :A

Öncelikle yine güzel bir program olmus, emeklerinize saglik sunucu @Zeyno ve @Mr.At 'a ama @The_Erinch cok kacamak cevap vermis :A ayrica @Royal_Highness hakli ikramlar beni de hic tatmin etmedi yani. :A :A

Ama en cok @Angelica 'nin viski paylasmasina güldüm :A @RüzgarGülü o bardagi hemen kapmis dediler sonradan. :A

Zaten söz konusu para olunca adimin gecmedigi konu olmuyor sagolsun Isvicre sayesinde. :A Kongo'da yasiyorum deseydim keske foruma girerken. :A

Ama bence @Royal_Highness 'in "Nerde beleş oraya yerleş" size tam cuk oturur gibi geldi bana :A :A :A
Hemde ne kapmak @RüzgarGülü dedi ki iyi ki getirdin çok ihtiyacım vardı dedi :A

14 sayfa mesajı okuduğun için tebrik ederim seni :A Aslında doğru söylüyorsun, o motto sana pek
uymadı :A

@The_Erinch abi ikramlarda gecikince @Angelica sağolsun imdada yetişti :D

Bu arada Erinç abinin All Star programında mutlaka sen de olmalısın, söyleyelim de herkesin uygun olduğu bir akşamda yapsın :)

Dibinde kalanları içtim. Sende içmem felan dedin ama bir yudum aldiktan sonra devamını getirdin. :D

Anaaaaaaaaaa @Angelica ictin mi la 😱 😱
------

14 sayfa mesajı okuduğun için tebrik ederim seni :A Aslında doğru söylüyorsun, o motto sana pek
uymadı :A

@The_Erinch abi ikramlarda gecikince @Angelica sağolsun imdada yetişti :D

Bu arada Erinç abinin All Star programında mutlaka sen de olmalısın, söyleyelim de herkesin uygun olduğu bir akşamda yapsın :)

Bu program zaten her bölüm All Star düzeyinde ilerliyor, yani birileri hep ön plana cikabilir, kim fark etmez. Bence All Star'a gerek yok yani. :A firsat olmuyor son zamanlarda, dün aslinda program saatine yakin buralardaydim ama gec oldugu icin uyumusum. :D

Yarına gündem

AllStarda Herkes Allstar olup birbirine mi sallasın
Kura ile 5 kişi mi seçeyim
Yoksa başka birşe ymi?

@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Mr.At @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @batuhankaralar @xemrexxx @Gerekli24 @12.Adam @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆

şimdilik kaçarım

hepinizin neşesine,gönlüne sağlıkkkkkkkk:bhr::bhr::bhr::bhr::bhr::bhr:
Anaaaaaaaaaa @Angelica ictin mi la 😱 😱
------

Bu program zaten her bölüm All Star düzeyinde ilerliyor, yani birileri hep ön plana cikabilir, kim fark etmez. Bence All Star'a gerek yok yani. :A firsat olmuyor son zamanlarda, dün aslinda program saatine yakin buralardaydim ama gec oldugu icin uyumusum. :D
Erinç abi kafaya takmış, yapacak illa All Star'ı :A

Prime Time'da mı başlasa acaba? @The_Erinch

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Bizde işte kazandığımız sunucu parası ile partnerim @Mr.At ile çay içiyoz çünkü verdiği para keşküle bile yetmedi aaa dostlar bu Alman usulu patron Erinç bize tek maaşı ikiye bölüp kakalamış Allah'tan Barış yoldan geçen otobüsün önüne atladıda beleş keklerden aldı kuru kuru içmedik perişanızzzz 🤪🤪

Bizde işte kazandığımız sunucu parası ile partnerim @Mr.At ile çay içiyoz çünkü verdiği para keşküle bile yetmedi aaa dostlar bu Alman usulu patron Erinç bize tek maaşı ikiye bölüp kakalamış Allah'tan Barış yoldan geçen otobüsün önüne atladıda beleş keklerden aldı kuru kuru içmedik perişanızzzz 🤪🤪

Birde bana cimri dersiniz görün görün @The_Erinch neler yapiyor :A

@Mr.At @RüzgarGülü @Royal_Highness @Angelica @xemrexxx

Yayına konukdan sonra gelen Sunuculara çok bile 😎😎😎😎
------

Kendi kendime soru sormaya falan başladım yanen🤣😁 neyse ki @HollyDemon ☾☆ bacımız okunmuş şalgam bırakmış onları içerek rahatladım 🤪

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...