Laaa ben gitmişim adama kendi halinde insan diye yorum yapıyorum adam kendini gömüyor resmenbeyaz tenli
plaja gittiğimde ilk neye bakarım...bakılacak ne var ona bakarım önce sonra gözlükleri indiririm![]()
Laaa ben gitmişim adama kendi halinde insan diye yorum yapıyorum adam kendini gömüyor resmenbeyaz tenli
plaja gittiğimde ilk neye bakarım...bakılacak ne var ona bakarım önce sonra gözlükleri indiririm![]()
Aa ne ara dedim 🤣🤣Melek cesaret demiş..
şimdi masada gördüğü ilk adama seni seviyorum diyecek.
@RüzgarGülü @Zeyno @Royal_Highness
ben hasibe boğması bilirimDuydum sadece
Peki sen kayısı boğma bilir misin?![]()
He heh sonra banlanayim da süper favori üyeliğim düşsün dimi yemem ben yememOoooo süper sorular
@The_Erinch abi 19 Mayıs'ta da genç kontenjanından @RüzgarGülü otursun senin sunucu koltuğuna. Ne dersin?![]()
İnanamazsın ama o da uyuyor ve acıkıyor düşüne biliyor musunSen bilgili bir ablaya benziyorsun. Başka neler yapıyor? Misal içtikten sonra kendi kendine aklına iş kurma fikirleri geliyor mu ?![]()
viskiyi gömerkenAa ne ara dedim 🤣🤣
Dışımdan mı demişim tühviskiyi gömerken
Aman aman boğma deme. Bir keresinde birşey verdiler elde yapma. Yerde yürüyerek gittim kertenkele gibiDuydum sadece
Peki sen kayısı boğma bilir misin?![]()
Doğal işte neyse oLaaa ben gitmişim adama kendi halinde insan diye yorum yapıyorum adam kendini gömüyor resmen@RüzgarGülü
Kız yayından kalkmasın form komple sonraOoooo süper sorular
@The_Erinch abi 19 Mayıs'ta da genç kontenjanından @RüzgarGülü otursun senin sunucu koltuğuna.
Ne dersin?![]()
İnsan mıymış. Sende alemsin ya uyur tabi içmeden sızıyor o benim gibi değilİnanamazsın ama o da uyuyor ve acıkıyor düşüne biliyor musun![]()
![]()
502 Gateway hatası verir forumKız yayından kalkmasın form komple sonra@RüzgarGülü
E karpuz boğmayı neden sordun o zaman?Aman aman boğma deme. Bir keresinde birşey verdiler elde yapma. Yerde yürüyerek gittim kertenkele gibi![]()
ben hasibe boğması bilirim![]()
![]()
![]()
![]()
Aman aman sıkıntıyarına arabanın 2 lastiği takılacak 6bin verdim @RüzgarGülü
Yok @RüzgarGülü sunucu koltuğuna oturursa en fazla program kalkar yayındanKız yayından kalkmasın form komple sonra@RüzgarGülü
Amaan unvanlara bu kadar takılma, gitse bile eğlenceye devam 🥳🥳🥳 Bknz: şekil AHe heh sonra banlanayim da süper favori üyeliğim düşsün dimi yemem ben yemem![]()
Karpuz konusu geçince aklıma geldi öyleE karpuz boğmayı neden sordun o zaman?
Nereden geldi aklına?
![]()
Ohhh neysee içimize su serptin