işte doğru adres..Ben gideyim 2. Kitabın çalışmalarını başlayayım sonra iban atayım melek ablaya kitabın çıkması için para lazım @Angelica![]()
iban yazmadan önce gökberkin memeli 2 -3 resmini at
işte doğru adres..Ben gideyim 2. Kitabın çalışmalarını başlayayım sonra iban atayım melek ablaya kitabın çıkması için para lazım @Angelica![]()
Ondan kaybediyoruz zaten, kadınlar yüzünden hiç yüzüm gülmedi.. Beni kandıran kadın seni hiç affetmeyeceğim..Çok çok teşekkürler hanfendi
O gif ne
Ketenpereye getirdiler beni
IBAN yerine bol bol cips çikolata ve içecek de gönderse olur
------
O kadar icme demedim mi sana geçen gün. Sevsen bile bu kadar belli etmeyeceksin. Kadınlar köle yapar senin gibileri haksız mıyım @Zeyno
Anlat zaten dertlesme konusu bu. Misal @The_Erinch e neden kolay sorular sordunuzAhh ahh çok dertliyiz o konuda gardaş deşme yaramızı![]()
Şiir için teşekkürler partner yüreğine gönlüne sağlıkKafam bulanıkken
Belki sesinle kendime gelirim
Belki de yitiririm beynimin bilmem kaçıncı fonksiyonunu
Düşüncesiz bir form olarak çıkarım karşına
Kalbimde sadece sevginin ilk tomurcuğu
Kaç orman filizlenir şimdi korktuğunda çaldığın ıslığında
Şimşekler çakıyor gözüm kararıyor
Uyanıyorum...ve görüyorum;
Yeşil gözlerini..
Öyle bir bakakalıyorum ki dalıp gidiyorum
Sarhoşun olup çıkıyorum.
Ne zaman gülsen promil oranım o derece artıyor....
Sen gül sadece..
Ben aklım başımda olsa bile seni seveceğim.
Aklım başımda değil çünkü; seni gördüğüm andan beri..
İçime sinmeyen "şen"in sebebi de bu aslında... @Zeyno
ekmeğinden mi olsaydıAnlat zaten dertlesme konusu bu. Misal @The_Erinch e neden kolay sorular sordunuz![]()
Ben seni kandırdım mi hiç kadınım diye? Yapmadiysam yapayım bir araOndan kaybediyoruz zaten, kadınlar yüzünden hiç yüzüm gülmedi.. Beni kandıran kadın seni hiç affetmeyeceğim..
Adamın herşeyi ortada bi gizemi yok ki laaAnlat zaten dertlesme konusu bu. Misal @The_Erinch e neden kolay sorular sordunuz![]()
Kandırdın da biz yemedik gülcümBen seni kandırdım mi hiç kadınım diye? Yapmadiysam yapayım bir ara![]()
@Yakamoz-Asi yapmışın..ukraynadan yazıyorum demişin..o pinti herif ilk uçakla ukraynaya gitmiş..Ben seni kandırdım mi hiç kadınım diye? Yapmadiysam yapayım bir ara![]()
Şişe çevirmece
Kızzz @Royal_Highness nereye daha karpuz kesecektik @xemrexxx şimdi Adana dan geldiydi kızzzzProgramın son demleri ağır drama bağlamaya başladı
Ben ufaktan gideyim, yine çok keyifli bir program oldu, emeğinize sağlık
Herkese iyi geceler
@The_Erinch @Zeyno @Mr.At @Angelica
@RüzgarGülü @batuhankaralar
Tehdit mu bu yahuekmeğinden mi olsaydı![]()
Nasıl yok sadece çoraplarını gördümAdamın herşeyi ortada bi gizemi yok ki laa![]()
Sen kesin yemissindir. Chatten yazdın mı bana hiç he söyle hadi. Çok zaman geçti zaman aşımına uğramıştir yaşadık mi senle birşeyler ?Kandırdın da biz yemedik gülcüm![]()
Kız ne dramı aaa bunun da gözler gitmiş küreye bakmaktan ayolProgramın son demleri ağır drama bağlamaya
başladı![]()
Yakamoz a yapmadım ya@Yakamoz-Asi yapmışın..ukraynadan yazıyorum demişin..o pinti herif ilk uçakla ukraynaya gitmiş..
yurikaaa yurikaaa diye seni aramış.![]()
![]()
![]()
@Mr.At
Tam sana katılacaktım ki...Anlat zaten dertlesme konusu bu. Misal @The_Erinch e neden kolay sorular sordunuz![]()
@Zeyno'nun bu mesajı okuyunca iş değiştiAdamın herşeyi ortada bi gizemi yok ki laa![]()
kendi dramını yaşıyor o..Kız ne dramı aaa bunun da gözler gitmiş küreye bakmaktan ayol@The_Erinch