@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi masayaSevmek suç mu ablacım suç mu? Bi şişe viski içmişim zaten kafam olmuş bin ton at..
Al işte itiraf etti senin içkiler nereye gitmiş gördün mü @Royal_HighnessSevmek suç mu ablacım suç mu? Bi şişe viski içmişim zaten kafam olmuş bin ton at..
Burdayımmmmmmm@Angelica nerdesin yine yaa her program sonrası bunu arar oldum gene kimin peşine takılıp gittin![]()
Gecenin itirafıAl işte itiraf etti senin içkiler nereye gitmiş gördün mü @Royal_Highness![]()
Beleş içecek ve çerez aramak için yan stüdyoya gitmiş![]()
![]()
Bir insanın yeşil gözlerine buklem buklem gelen kızıl saçlarına vurulmak suçsa ben suçluyum. Çarptırın beni idam cezasına. Bu aşk acısıyla yaşamak ne kadar zor biliyor musunuz? O tabureye çıkıp o urganı boynuma dolamak daha kolay.. belki de taburenin bir ayağı çürük benim boynum kırık şimdi..
Bir insanın yeşil gözlerine buklem buklem gelen kızıl saçlarına vurulmak suçsa ben suçluyum. Çarptırın beni idam cezasına. Bu aşk acısıyla yaşamak ne kadar zor biliyor musunuz? O tabureye çıkıp o urganı boynuma dolamak daha kolay.. belki de taburenin bir ayağı çürük benim boynum kırık şimdi..
Kızzzzz nerenden çıkıyor bu gözler neler görüyor anam karıştır bardak çanakta çıkar belki @Royal_Highness
Leblebinin içinden demir civata çıktı konuyu mühürleteceğimHadi patron sağdan soldan üstten alttan her bir yerden donaaaaattttt @The_Erinch
@RüzgarGülü @Angelica @batuhankaralar
@Yakamoz-Asi @xemrexxx @Mr.At @Royal_Highness
Sen önce telefonundan beni arada sonra viski ararsın
Ayran için mübarekler ayran
@The_Erinch donaaatHadi patron sağdan soldan üstten alttan her bir yerden donaaaaattttt @The_Erinch
@RüzgarGülü @Angelica @batuhankaralar
@Yakamoz-Asi @xemrexxx @Mr.At @Royal_Highness
Dedi barı kendine monte ettiren adamAyran için mübarekler ayran![]()
Arayacağım sözSen önce telefonundan beni arada sonra viski ararsın![]()
![]()
İsterseniz rakı beyaz kırmızı şarap getireyim abi