Lööö havyarı kim bulmuş wasabi sosunu dayamış abooo, bize vereceği parayı bak nerelere yatırıyor @Zeyno gör bunları eylem vakti değil midir? Greve gitmenin zamanı gelmiştir löö
İfşa gibi ifşa laa hani yatak belini ağrıtıyordu da ondan değiştirmiştin sen bak gördün mü @Angelica neler duyuyoruz @The_Erinch![]()
![]()
gızzz o koldan ne hayır gelir sana@Angelica benim sağ kolum bir yere gidemez bi kere gel kız yanıma![]()
Buldum patron
@xemrexxx in donunu bu işe karıştırmayacaktınız donu onun kırmızı çizgisi
bizde herşey ispatlıııı. hasibe hanımmmmmm@xemrexxx görüntüleri ortaya çıktı @The_Erinch ten aldığı taytla neler yapmış Bi izleyelim
------
Buldum patron
birazdan @HollyDemon ☾☆ Bacımız sizlere şalgam suyu dağatacak@The_Erinch beleş içecek ve çerez var diye geldik, sadece birer bardak ve birer tabak ile sınırlı kaldı. Önümüzde hiçbir şey kalmadı alooo patrooon
@RüzgarGülü @Angelica @batuhankaralar @Zeyno @Mr.At
Ya biz partner mi olduk şimdi 1 saatcik? Ay ne güzel bir şeymiş bu.Ve klasik soru ile noktalayalım programımızı @The_Erinch bize bu güzel eğlenceli görevi teslim ettiğin için partnerim @Mr.At ile sana sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz
3 Kelime ile Zeyno ve Barış
3 Kelime ile Kendin?
3 Kelime ile Hayatın?
@Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Angelica @Royal_Highness @batuhankaralar
Ahh tatlım kusura bakmayın @Mr.At ayık kalayım içmeyeyim demiş tabi o kadar içeceği dağıtmaya kıyamayıp saklamış @The_Erinch silkeliyor servis birazdan başlar@The_Erinch beleş içecek ve çerez var diye geldik, sadece birer bardak ve birer tabak ile sınırlı kaldı. Önümüzde hiçbir şey kalmadı alooo patrooon
@RüzgarGülü @Angelica @batuhankaralar
@Zeyno @Mr.At
Hani 3. bölümde ekstra ikramlarda bulunmuştun.birazdan @HollyDemon ☾☆ Bacımız sizlere şalgam suyu dağatacak
Zeyno: Güven---Vefa---HuzurVe klasik soru ile noktalayalım programımızı @The_Erinch bize bu güzel eğlenceli görevi teslim ettiğin için partnerim @Mr.At ile sana sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz
3 Kelime ile Zeyno ve Barış
3 Kelime ile Kendin?
3 Kelime ile Hayatın?
Hani 3. bölümde ekstra ikramlarda bulunmuştun.
Yok mu onlardan? Görsel isteriz
@RüzgarGülü @Angelica @batuhankaralar
@Yakamoz-Asi @xemrexxx @Zeyno @Mr.At
Aaaa ekstra ikramları görmeden şuradan şuraya gitmeyizZeyno: Güven---Vefa---Huzur
Barış: Eğlence---Duygusal--Temiz
Erinç: Sümüklü-Başına Buyruk-Titiz
Hayatım-- Tempolu---Stresli---Serbest
İyi idare ettiniz haaa.
Şimdi en sevdiğim kısım serbest atış![]()
![]()
![]()
![]()
Hem titiz hem sümüklü olmayı nasıl başardın abi? İlkokulda bütün sıralarda senin sümüklerin geziyormuşZeyno: Güven---Vefa---Huzur
Barış: Eğlence---Duygusal--Temiz
Erinç: Sümüklü-Başına Buyruk-Titiz
Hayatım-- Tempolu---Stresli---Serbest
İyi idare ettiniz haaa.
Şimdi en sevdiğim kısım serbest atış![]()
![]()
![]()
![]()
daha biryere gidemezsin zatenAaaa ekstra ikramları görmeden şuradan şuraya gitmeyiz![]()
Kaşınıyorsun barış kafana terliği yiyeceksinYa biz partner mi olduk şimdi 1 saatcik? Ay ne güzel bir şeymiş bu.![]()
![]()
Sevmek suç mu ablacım suç mu? Bi şişe viski içmişim zaten kafam olmuş bin ton at..