Erinç İle Alev Alev! Yakmaya Geliyoruz :) 4.Bölüm (23 Nisan Özel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sebeple falcılara dadandığını... su falı baktırırken dolandırılmışsın. Detaylıca seyircilere anlatmak ister
@Angelica güvendim beyoğlunda falcı hasibeye gittim..

dedi ben şıp diye çözecem bu işi...

sen dedi önce şu kürenin içine dolarları bırak dedi...

kapa gözünü dedi..

bir duman,bir sis,bir pus..

bir baktım bizim hasibeymiş... @Royal_Highness

bu iki evde kalmış benim dolarları indiragandi yaptı..:F:F:F:F:F:F:F:F

Her hafta bu kapının açılmasını beklerken az ağlamamış @The_Erinch abi :A :A

Hatta Erinç abi programa katılmış... sevdiği kız Şükriye bir türlü o kapıdan gelmemiş.. Sinan Çetin çok teselli etmiş, hatta Sinan Çetine demiş Savaş Aya desek abi o kesin arar durur savaş bölgesinde bile bulur demiş ama nafile.. o günden sonra kendini eve kapatmış bütün saatler boyunca edi ile büdü izlemiş televizyonda değil ni @The_Erinch

Nasıl bir memeli uçan memeli mi :F
uçamıyorrr...sıkıntı orada :X :X :X :X
Her hafta bu kapının açılmasını beklerken az ağlamamış @The_Erinch abi :A :A

ahhhh ahhh ne günlerdiiii
ne bekledik o kapının ağzındaaaaaaaa...

Patron @Mr.At ın dediğine göre Meleğin Gökberk resimlerine kızıp kendin sürekli film izliyorum ayağına victoria secret defileleri izliyormuşsun doğru mu ? @The_Erinch

@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Angelica @Royal_Highness @batuhankaralar
ehhh iyi bari sadece onları izlerken yakalnmışım:F:F:F:F

Patron @Mr.At ın dediğine göre Meleğin Gökberk resimlerine kızıp kendin sürekli film izliyorum ayağına victoria secret defileleri izliyormuşsun doğru mu ? @The_Erinch

@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Angelica @Royal_Highness @batuhankaralar
Hayır ben onu mu dediimm adam duygu seline kapılmış her manken çıktığında ah zavallım üşümüyor mu diye bütün mendillerini tüketmiş evde. Çok duygusal adam ama bize çaktırmıyormuş @The_Erinch

@Angelica güvendim beyoğlunda falcı hasibeye gittim..

dedi ben şıp diye çözecem bu işi...

sen dedi önce şu kürenin içine dolarları bırak dedi...

kapa gözünü dedi..

bir duman,bir sis,bir pus..

bir baktım bizim hasibeymiş... @Royal_Highness

bu iki evde kalmış benim dolarları indiragandi yaptı..:F:F:F:F:F:F:F:F
Külliyen yalan :A Beni bulmak istiyorsan Buckingham Sarayı'na gelmelisin 😎 Çakma Royal Highness'lara aldanmışsın maalesef :F
Hatta Erinç abi programa katılmış... sevdiği kız Şükriye bir türlü o kapıdan gelmemiş.. Sinan Çetin çok teselli etmiş, hatta Sinan Çetine demiş Savaş Aya desek abi o kesin arar durur savaş bölgesinde bile bulur demiş ama nafile.. o günden sonra kendini eve kapatmış bütün saatler boyunca edi ile büdü izlemiş televizyonda değil ni @The_Erinch
Sevdiği kız Şükriye :F

• Güldürdün
Reactions: batuhankaralar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...