Lööö havyarı kim bulmuş wasabi sosunu dayamış abooo, bize vereceği parayı bak nerelere yatırıyor @Zeyno gör bunları eylem vakti değil midir? Greve gitmenin zamanı gelmiştir löö
İfşa gibi ifşa laa hani yatak belini ağrıtıyordu da ondan değiştirmiştin sen bak gördün mü @Angelica neler duyuyoruz @The_Erinch
gızzz o koldan ne hayır gelir sana@Angelica benim sağ kolum bir yere gidemez bi kere gel kız yanıma
Buldum patron
@xemrexxx in donunu bu işe karıştırmayacaktınız donu onun kırmızı çizgisi
bizde herşey ispatlıııı. hasibe hanımmmmmm@xemrexxx görüntüleri ortaya çıktı @The_Erinch ten aldığı taytla neler yapmış Bi izleyelim
------
Buldum patron
birazdan @HollyDemon ☾☆ Bacımız sizlere şalgam suyu dağatacak@The_Erinch beleş içecek ve çerez var diye geldik, sadece birer bardak ve birer tabak ile sınırlı kaldı. Önümüzde hiçbir şey kalmadı alooo patrooon
@RüzgarGülü @Angelica @batuhankaralar @Zeyno @Mr.At
Ya biz partner mi olduk şimdi 1 saatcik? Ay ne güzel bir şeymiş bu.Ve klasik soru ile noktalayalım programımızı @The_Erinch bize bu güzel eğlenceli görevi teslim ettiğin için partnerim @Mr.At ile sana sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz
3 Kelime ile Zeyno ve Barış
3 Kelime ile Kendin?
3 Kelime ile Hayatın?
@Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Angelica @Royal_Highness @batuhankaralar
Ahh tatlım kusura bakmayın @Mr.At ayık kalayım içmeyeyim demiş tabi o kadar içeceği dağıtmaya kıyamayıp saklamış @The_Erinch silkeliyor servis birazdan başlar@The_Erinch beleş içecek ve çerez var diye geldik, sadece birer bardak ve birer tabak ile sınırlı kaldı. Önümüzde hiçbir şey kalmadı alooo patrooon
@RüzgarGülü @Angelica @batuhankaralar
@Zeyno @Mr.At
Hani 3. bölümde ekstra ikramlarda bulunmuştun.birazdan @HollyDemon ☾☆ Bacımız sizlere şalgam suyu dağatacak
Zeyno: Güven---Vefa---HuzurVe klasik soru ile noktalayalım programımızı @The_Erinch bize bu güzel eğlenceli görevi teslim ettiğin için partnerim @Mr.At ile sana sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz
3 Kelime ile Zeyno ve Barış
3 Kelime ile Kendin?
3 Kelime ile Hayatın?
Hani 3. bölümde ekstra ikramlarda bulunmuştun.
Yok mu onlardan? Görsel isteriz
@RüzgarGülü @Angelica @batuhankaralar
@Yakamoz-Asi @xemrexxx @Zeyno @Mr.At
Aaaa ekstra ikramları görmeden şuradan şuraya gitmeyizZeyno: Güven---Vefa---Huzur
Barış: Eğlence---Duygusal--Temiz
Erinç: Sümüklü-Başına Buyruk-Titiz
Hayatım-- Tempolu---Stresli---Serbest
İyi idare ettiniz haaa.
Şimdi en sevdiğim kısım serbest atış
Hem titiz hem sümüklü olmayı nasıl başardın abi? İlkokulda bütün sıralarda senin sümüklerin geziyormuşZeyno: Güven---Vefa---Huzur
Barış: Eğlence---Duygusal--Temiz
Erinç: Sümüklü-Başına Buyruk-Titiz
Hayatım-- Tempolu---Stresli---Serbest
İyi idare ettiniz haaa.
Şimdi en sevdiğim kısım serbest atış
daha biryere gidemezsin zatenAaaa ekstra ikramları görmeden şuradan şuraya gitmeyiz
Kaşınıyorsun barış kafana terliği yiyeceksinYa biz partner mi olduk şimdi 1 saatcik? Ay ne güzel bir şeymiş bu.
Sevmek suç mu ablacım suç mu? Bi şişe viski içmişim zaten kafam olmuş bin ton at..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?