Hayati tehlikem var...Seni yemeye geldim
Patron elden gidiyor 🫨🫨🫨🫨🫨
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy
Hayati tehlikem var...Seni yemeye geldim
'Aç göz' falan ayıp oluyor ama koskoca Kraliçeye 🤪🤪Oda @Royal_Highness gibi, aç göz, hiç sanmam 🤣🤣🤣🤣🤣
Tam @The_Erinch yav
Üfürükçü mıymış ki 😱Allstarda birinci hededim @HollyDemon ☾☆ sonra @Royal_Highness
🤣😅🤣😅🤣😅
Bu royalin, üfürükçü bacı ile bir olup, ne etrikalar kurduğunu bir bir anlatacam @Zeyno ve @Angelica ya 😁😁😁😁😁
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Mr.At @Emre Ozansoy
Hemde çok derinden üflüyor 😁😁😁Üfürükçü mıymış ki 😱
Yav sen ne inanıyorsun bu Erinç abiyeÜfürükçü mıymış ki 😱
Kardeşim inanma takılıyor yok öğle bir şey tövbe tövbeÜfürükçü mıymış ki 😱
Yok yok inanmadım zaten. Sen çok gizemli olduğun için her hafta yeni bir iddia çıkması çok normalKardeşim inanma takılıyor yok öğle bir şey tövbe tövbe
Vışşşş bu minnak, güccük, tatlış kulaklarım neler duyuyor @Royal_Highness ve @HollyDemon ☾☆Allstarda birinci hededim @HollyDemon ☾☆ sonra @Royal_Highness
🤣😅🤣😅🤣😅
Bu royalin, üfürükçü bacı ile bir olup, ne etrikalar kurduğunu bir bir anlatacam @Zeyno ve @Angelica ya 😁😁😁😁😁
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Mr.At @Emre Ozansoy
Şalgam getir @HollyDemon ☾☆ bizim patron kuru kuruya gitmez @batuhankaralar ın boğazın da kalır bişey olmasın çocuğaHayati tehlikem var...
Patron elden gidiyor 🫨🫨🫨🫨🫨
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy
Yedirdi bizi şalgamla 🤯🤯🤯🤯Vışşşş bu minnak, güccük, tatlış kulaklarım neler duyuyor @Royal_Highness ve @HollyDemon ☾☆
------
Şalgam getir @HollyDemon ☾☆ bizim patron kuru kuruya gitmez @batuhankaralar ın boğazın da kalır bişey olmasın çocuğa
Silivrilik ne söylemişim? Hadi açıkla bakalım@Royal_Highness Canım Silivri soğuk derler... Dikkatli ol
Anladın sen sanırım
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Zeyno
Orasını ben bilmem ben söyleyeceğimi söyledim 😁😁😁😁😁
Hayır bir şey atıyorsan ortaya, gerisini getirmelisin 😁😁 Hadi bekliyorum @The_Erinch 😁😁Orasını ben bilmem ben söyleyeceğimi söyledim 😁😁😁😁😁
Oooo kaos en bi sevdiğimiz
Herkesle tek tek uğraşıyor yahuOooo kaos en bi sevdiğimiz
@Angelica @Emre Ozansoy @RüzgarGülü @xemrexxx @HollyDemon ☾☆ @Mr.At @Yakamoz-Asi @batuhankaralar
Ben bilmem vallaa.. Ama şu şarkı ile ne demek istediğimi anlatabilirim 🤫🤫🤫🤫Hayır bir şey atıyorsan ortaya, gerisini getirmelisin 😁😁 Hadi bekliyorum @The_Erinch 😁😁
Kaos mu? Nerede?Oooo kaos en bi sevdiğimiz
@Angelica @Emre Ozansoy @RüzgarGülü @xemrexxx @HollyDemon ☾☆ @Mr.At @Yakamoz-Asi @batuhankaralar
Abiyle uğraşılmaz taş oluruz taşHerkesle tek tek uğraşıyor yahu
Bence biz de kendisiyle uğraşalım bundan böyle
@Zeyno @Angelica @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @HollyDemon ☾☆ @Mr.At @batuhankaralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?