Laaa ben gitmişim adama kendi halinde insan diye yorum yapıyorum adam kendini gömüyor resmenbeyaz tenli
plaja gittiğimde ilk neye bakarım...bakılacak ne var ona bakarım önce sonra gözlükleri indiririm
Laaa ben gitmişim adama kendi halinde insan diye yorum yapıyorum adam kendini gömüyor resmenbeyaz tenli
plaja gittiğimde ilk neye bakarım...bakılacak ne var ona bakarım önce sonra gözlükleri indiririm
Aa ne ara dedim 🤣🤣Melek cesaret demiş..
şimdi masada gördüğü ilk adama seni seviyorum diyecek.
@RüzgarGülü @Zeyno @Royal_Highness
ben hasibe boğması bilirimDuydum sadece
Peki sen kayısı boğma bilir misin?
He heh sonra banlanayim da süper favori üyeliğim düşsün dimi yemem ben yememOoooo süper sorular
@The_Erinch abi 19 Mayıs'ta da genç kontenjanından @RüzgarGülü otursun senin sunucu koltuğuna. Ne dersin?
İnanamazsın ama o da uyuyor ve acıkıyor düşüne biliyor musunSen bilgili bir ablaya benziyorsun. Başka neler yapıyor? Misal içtikten sonra kendi kendine aklına iş kurma fikirleri geliyor mu ?
viskiyi gömerkenAa ne ara dedim 🤣🤣
Dışımdan mı demişim tühviskiyi gömerken
Aman aman boğma deme. Bir keresinde birşey verdiler elde yapma. Yerde yürüyerek gittim kertenkele gibiDuydum sadece
Peki sen kayısı boğma bilir misin?
Doğal işte neyse oLaaa ben gitmişim adama kendi halinde insan diye yorum yapıyorum adam kendini gömüyor resmen@RüzgarGülü
Kız yayından kalkmasın form komple sonraOoooo süper sorular
@The_Erinch abi 19 Mayıs'ta da genç kontenjanından @RüzgarGülü otursun senin sunucu koltuğuna.
Ne dersin?
İnsan mıymış. Sende alemsin ya uyur tabi içmeden sızıyor o benim gibi değilİnanamazsın ama o da uyuyor ve acıkıyor düşüne biliyor musun
502 Gateway hatası verir forumKız yayından kalkmasın form komple sonra@RüzgarGülü
E karpuz boğmayı neden sordun o zaman?Aman aman boğma deme. Bir keresinde birşey verdiler elde yapma. Yerde yürüyerek gittim kertenkele gibi
ben hasibe boğması bilirim
Aman aman sıkıntıyarına arabanın 2 lastiği takılacak 6bin verdim @RüzgarGülü
Yok @RüzgarGülü sunucu koltuğuna oturursa en fazla program kalkar yayındanKız yayından kalkmasın form komple sonra@RüzgarGülü
Amaan unvanlara bu kadar takılma, gitse bile eğlenceye devam 🥳🥳🥳 Bknz: şekil AHe heh sonra banlanayim da süper favori üyeliğim düşsün dimi yemem ben yemem
Karpuz konusu geçince aklıma geldi öyleE karpuz boğmayı neden sordun o zaman?
Nereden geldi aklına?
Ohhh neysee içimize su serptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?