Tatlım çok küçük düşünüyorsun. Toprak ağası da ne bee. Ben o kadar ezik mi görünüyorum. 😳Nerenin toprak ağasısın sen
Tatlım çok küçük düşünüyorsun. Toprak ağası da ne bee. Ben o kadar ezik mi görünüyorum. 😳Nerenin toprak ağasısın sen
A101 kapısında ev hanımlarıyla beraber kap kacak kuyruğuna girdiğin hatta bir teyzeyle bir tava için saç başa kavga ettiğin söyleniyor doğru mu8 buçukta BİM kapısına dayanıp indirimli ürün kovaladığım olmuştu zamanında ama sürekli yapmam.
ratingin yükselmiş..gelen bilgiler öyle..Aaaa böyle oluyor mu ama 😅
@Emre Ozansoy mesela bu yakışıklı 😍🔥@batuhankaralar sevmediğin halde sevme rolü kestiklerin var mı etrafında...
@Gerekli24 burnunu karıştırırmışın çok doğru mu?
@Emre Ozansoy yakışıklı kaslı bir erkek mi isterdin masada,güzel,havalı bir kadın mı?
@TenTen keşkelerin mi. daha çok yoksa iyi kileirn mi?
İlla yapmışımdır o da çok rahatsız olup yanımda mendil falan yokken ama genel olarak sevdiğim bir şey değil tabi ilk fırsatta elimi yıkarım yaptıysam@batuhankaralar sevmediğin halde sevme rolü kestiklerin var mı etrafında...
@Emre Ozansoy yakışıklı kaslı bir erkek mi isterdin masada,güzel,havalı bir kadın mı?
Sana gazlı erkekler düşer
Yüzüme gülüp arkamdan konuşan mutlaka olmuştur ama ben öyle biri değilim maalesef@batuhankaralar sevmediğin halde sevme rolü kestiklerin var mı etrafında...
kafasını patlatmak istediğin üyeleri olayını unuttuğumu sanma..Kaos isteyen biraz daha bekleyecek daha yeni başladık
Kameralara yansımıştı bu durum, bilmiyor musun?A101 kapısında ev hanımlarıyla beraber kap kacak kuyruğuna girdiğin hatta bir teyzeyle bir tava için saç başa kavga ettiğin söyleniyor doğru mu
@Royal_Highness @Zeyno alınnn buunuuuu stüdyodan çok içti@Emre Ozansoy mesela bu yakışıklı 😍🔥Ekli dosyayı görüntüle 134298
TAŞ.@Emre Ozansoy mesela bu yakışıklı 😍🔥Ekli dosyayı görüntüle 134298
Canım ben istediğim kişiye istediğim zaman ulaşabiliyorum. Onlar bana platonik âşık olabilirler ancak. Paraya para demiyorum ki ben. Keyfime istediğim yere harcıyorum. Benim için platonik aşk yok. Çünkü ulaşamayacağım kimse yok canım. 😎
@Zeyno'cuğumun alttaki mesajına katılıyorum
Seyircilere ikram yapıldı mı? Bize bir şey verilmedi çünkü daha.
aaaaaaa @xemrexxx için neler neler dedin bana..o mendebur yayına gelecekse gelmem diye..şimdi öpücükler atıyorsun adamaaaaaYüzüme gülüp arkamdan konuşan mutlaka olmuştur ama ben öyle biri değilim maalesef
Hayırdır niye kafa patlatıyorsunkafasını patlatmak istediğin üyeleri olayını unuttuğumu sanma..
@Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Mr.At @Royal_Highness @Zeyno @xemrexxx @Angelica
bu söylediğin çok hafif kalırDuyduğuma göre... @Emre Ozansoy spor salonuna kaslı erkekleri görmek için gidiyormuş.. hatta şekerim düştü bahanesiyle bir adamın baklavasını ısırmış@The_Erinch
Off evet yaTAŞ.Deli Hikmet adam akıllı bir dizi ayarlasa da izlesek.
kafasını patlatmak istediğin üyeleri olayını unuttuğumu sanma..
@Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Mr.At @Royal_Highness @Zeyno @xemrexxx @Angelica
Sunucu reyting için dostu dosta kırdırtma peşindeHayırdır niye kafa patlatıyorsun@batuhankaralar
Tatlım çok küçük düşünüyorsun. Toprak ağası da ne bee. Ben o kadar ezik mi görünüyorum. 😳
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?