o ihitmal yok harem olmadan çekemezler okadar savaşsahnesine 3 tane atv kurulur yıkılır hadii efektle hallettiler diyelim türkiyede öle bir şirket yok filmdeki gibi çocukça efektlerle anca dalga konusu olurFetih'i atv alır...Başbakana yakın bi kanal savaşlar mavaşlar haremsiz maremsiz çekerer azda reytingi arttı mı olay tamamdır.Sonra derler böyle çekilir işte tarihi dizi diye...Bla bla bla..
Çok şükür filmdeki savaş sahnelerini beğenmeyen birini buldum O ne yahu lotr çakması sahneler Acayip cakma sahnelerdi vardi...o ihitmal yok harem olmadan çekemezler okadar savaşsahnesine 3 tane atv kurulur yıkılır hadii efektle hallettiler diyelim türkiyede öle bir şirket yok filmdeki gibi çocukça efektlerle anca dalga konusu olur
Çok şükür filmdeki savaş sahnelerini beğenmeyen birini buldum O ne yahu lotr çakması sahneler Acayip cakma sahnelerdi vardi...
Ama başbakan devreye girer amerikadan G.o.T'un efekt yönetmelerini bile çağirirlar
Erkek erkeğe Bi keresinde bi haberdi (sanırım) Osmanlı devletinde "sümbül ağalarin" yeri diye...Yani sümbül ağalar gibi erkeklerin vazifeleri gibi savaşlardaki görevi filan...Erkek ekreğe diyince...anladın senülkeyi tanıtıyor diye kültür bakanlığını yarı bütçesini bile alır dizi ama izlenmez gene de erkek erkeğe bir tek vadi tutmuş bir de eski diziler aynalı tahir falan şu an tutmaz
bir çatlak da my de harem ağalarını eşcinsel gösteriyolar demiş zırvalrda zirve bir de profesör bu adam
Erkek erkeğe Bi keresinde bi haberdi (sanırım) Osmanlı devletinde "sümbül ağalarin" yeri diye...Yani sümbül ağalar gibi erkeklerin vazifeleri gibi savaşlardaki görevi filan...Erkek ekreğe diyince...anladın sen
Puahahahah Kİm demiş video varsa izlemek isterim.Sunucunun yuzundeki surat şekli nasıl oldu acaba AGlar hem eşcinsell değil ama şeylerini mi kestirtiyorlarmiş hobi niyetinebir çatlak da my de harem ağalarını eşcinsel gösteriyolar demiş zırvalrda zirve bir de profesör bu adam
öle bişi olsa uçanı kaçanı tutan sülo var orada bişiler gsterirlerdi pamukklae üni.tarih profesöryümüş ara bul habertürk ün sitesinde görmüştüm
Puahahahah Kİm demiş video varsa izlemek isterim.Sunucunun yuzundeki surat şekli nasıl oldu acaba AGlar hem eşcinsell değil ama şeylerini mi kestirtiyorlarmiş hobi niyetine