O hiç altta kalır mı. Şimdi zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışacaktır
O hiç altta kalır mı. Şimdi zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışacaktır
Ben diğer oğlana kıyasla kötü demişimdir anam.O hiç altta kalır mı. Şimdi zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışacaktır![]()
Yorumsuz 😂Yeni oğlan keşfi yapıldı, yorumları alalım.@Dosi @Bully @TenTen @Alemdar @offensive @Gerekli24 @12.Adam @Angelica @cokiyitvci @Royal_Highness @STAR
O hiç altta kalır mı. Şimdi zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışacaktır![]()
@serhatt yine patlamış ne kadar üzüldümBen diğer oğlana kıyasla kötü demişimdir anam.![]()
Ben patlamam kuşum, patlatırım. Beni biliyorsun.@serhatt yine patlamış ne kadar üzüldüm![]()
Zaten senle başa çıkılmaz canım, düşmanlarına geçmiş olsunBen patlamam kuşum, patlatırım. Beni biliyorsun.![]()
Aynen canım, doğru safta yer almaya devam ediyorsun.Zaten senle başa çıkılmaz canım, düşmanlarına geçmiş olsun![]()
Yok ecünnü istiyorum benO kadar taş yani.![]()
3/10Yeni oğlan keşfi yapıldı, yorumları alalım.@Dosi @Bully @TenTen @Alemdar @offensive @Gerekli24 @12.Adam @Angelica @cokiyitvci @Royal_Highness @STAR
Gözün kör zaar.
Sonun olacak o ecünnüler haberin yok.Yok ecünnü istiyorum ben
Erkekler ilgimi çekmiyor 😅Gözün kör zaar.![]()
Büyük kayıp.Erkekler ilgimi çekmiyor 😅
ECÜNNÜ SONUMU GETİRECEKSE GETİRSİN !!!Gözün kör zaar.
------
Sonun olacak o ecünnüler haberin yok.
Valla ilk 10'a giren (benim listemde) bütün kadınlar benim sonumu getirebilir sorun yok. İlk 3'ü tek geçerim zaten. 😍♥️ @AlemdarBüyük kayıp.![]()
Okuma provasından beri Devrim Özkan aklımda hep ...Valla ilk 10'a giren (benim listemde) bütün kadınlar benim sonumu getirebilir sorun yok. İlk 3'ü tek geçerim zaten. 😍♥️ @Alemdar
Devrim o yer cücesi ile ayrılıp barışmaya devam ettiği sürece bende bir süre daha ekside olacak. Ah o Ramo dizisindeki tavırları gibi bir rolü olsa o zaman başka.Okuma provasından beri Devrim Özkan aklımda hep ...
O benim eski yengem 😂Devrim o yer cücesi ile ayrılıp barışmaya devam ettiği sürece bende bir süre daha ekside olacak. Ah o Ramo dizisindeki tavırları gibi bir rolü olsa o zaman başka.
Bu arada ben çok bunlara takılmam ama PR, adını duyurma gibi bana geldiği için bazen çok takılıyorum. Şuan yer cücesi ile durumu bence o. Bilmiyorum belki yine ayrılmıştır.
ECÜNNÜ SONUMU GETİRECEKSE GETİRSİN !!!
KOÇARİ GEBER DA!Valla ilk 10'a giren (benim listemde) bütün kadınlar benim sonumu getirebilir sorun yok. İlk 3'ü tek geçerim zaten. 😍♥️ @Alemdar