Erdal Cindoruk 'Sen Ağlama İstanbul' Kadrosunda! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,331
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
erdal-cindoruk-sen-anlat-karadenizde-1536130651972.jpg

Star TV'nin OGM Pictures yeni dizisi 'Sen Ağlama İstanbul' kadrosuna sürpriz isim.

İsmail Hacıoğlu, Simay Barlas, Aytaç Şaşmaz ve Burcu Cavrar'ın başrollerinde yer aldığı yapımın kadrosuna, geçtiğimiz akşam 'Gönül Dağı'na veda eden başarılı oyuncu Erdal Cindoruk dahil oldu.

Sen Ağlama İstanbul, yeni bölümüyle salı 20.00'de Star TV'de!

• Beğendim
Reactions: Angelica
Ayrılık konusunu açarken yeni bir dizi ile anlaşacağını bile düşünmemişken akşamına başka bir dizinin fragmanında görmek sürpriz oldu. Ferhat'ın yanında Büyükbey'e karşı güçlü bir karakter gerekiyordu, o karakteri de Erdal Cindoruk'un oynaması iyi olmuş. Tamer Levent ile karşılıklı sahnelerini merakla bekliyorum. :Z

Ali Düşenkalkar da Gönül Dağı'ndan ayrıldıktan sonra OGM dizisi ile anlaşmıştı, ilginç bir tesadüf olmuş doğrusu.

Dizi için bu hafta büyük şans. Yükselirse haftaya da şansı olur. Erdal Bey zaten çok iyi oyuncu, sevindim. Diziyi izliyorum internetten. Allah var güzel gidiyor, umarım bozmaz her OGM Pictures dizisi gibi. :D

Bölümler 2 hafta önceden çekiliyor ve bu dizi büyük ihtimalle daha iyi teklif vermiştir, kabul etmiş kendisi de. :)
Evet, orası öyle de ayrılır ayrılmaz bir dizi ile anlaşması garip geldi ve sadece Erdal Cindoruk'ta değil Ali Düşenkalkar ile Feyza Işık'ta aynı şekilde ayrıldığında yeni dizi ile anlaştı. Kamera arkasında bir şeyler olduğunu düşünüyorum ben bu yüzden. :A

Evet, orası öyle de ayrılır ayrılmaz bir dizi ile anlaşması garip geldi ve sadece Erdal Cindoruk'ta değil Ali Düşenkalkar ile Feyza Işık'ta aynı şekilde ayrıldığında yeni dizi ile anlaştı. Kamera arkasında bir şeyler olduğunu düşünüyorum ben bu yüzden. :A
Olsa gündem olurdu. Sivrihisar'da yaşamak zor geliyor olabilir ya da 160 bölüm boyunca aynı karakteri oynamak sıkmış olabilir. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Demek ki sorun dizinin kendisinde. :A Her çıkan oyuncu dakkasına başka işle geri dönüyor. :D

• İlginç
Reactions: serhatt