Erdal Beşikçioğlu'ndan Yepyeni Bir Film!

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
thumbnail_1402481140.jpg


Behzat Ç.'de canlandırdığı 'Behzat Amir' karakteriyle hafızalara kazınan Erdal Beşikçioğlu, yepyeni bir filmle dönüyor!


İlhami Algör'ün 'Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku' isimli eserini uyarlama yapılacak. Uyarlama filmde başrolde Erdal Beşikçioğlu ve Sezin Akbaşoğulları olacak. Bu ikili aynı zamanda Behzat Ç.'nin son sezonunda birlikte rol almıştı.

Erdal Beşikçioğlu ile Sezin Akbaşoğulları'nın yanı sıra filmde, Harun Tekin, Hare Sürel, Derya Alabora, Ege Aydan, Kerem Atabeyoğlu, Erdinç Gülener ve Barış Yalçın gibi isimler de olacak.

Filminin yönetmeni, 'Geriye Kalan' isimli filmiyle, 48. Uluslarası Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi yönetmen ödülü alan Çiğdem Vitrinel çekecek. Yönetmen, uzun metrajlı ikinci filmini çekmiş olacak böylece. Senaryo ise, Çiğdem Vitrinel ile Ceyda Aşar'a ait. Mars Prodüksiyon'dan Marsel Kalvo filmin yapımcılığını üstlenecek. Görüntü yönetmeni Vedat Özdemir ve filmin müziklerini yapacak isim ise, Mor ve Ötesi'nin vokali Harun Tekin.

İlhami Algör'ün 'Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku' isimli eserden uyarlama olan filmin çekimleri geçtiğimiz hafta İstanbul'da başlandı.

Filmin konusu ise şöyle olacak;
“Henüz hiçbir kitabı yayımlanmamış yazar Arif’in tam da kadınları ve aşkı anlamaya çalıştığı bir sırada Müzeyyen’e rastlamasıyla onun gizemli ve tutkulu dünyasına yaptığı yolculuk.”​

Filmden kareler;

Fakat-Muzeyyen-2-1024x685.jpg


Fakat-Muzeyyen-1-1024x685.jpg
 

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
Hayranı olduğum bir oyuncu kendisi. Dizi ve filmlerden önce kendisi çoğunlukla tiyatro ile ilgilenmiş; hatta hâlâ ilgilendiği oluyor. Çok başarılı bir oyuncu. Saygın karakteriyle de, "Erdal Abi"miz kendisi. Kendisinin kalitesiz işlerde yer alacağını düşünmüyorum, o yüzden iyi bir iş olacağını düşünüyorum. Erdal Beşikçioğlu, filmdeki bazı oyuncularla da oynadı. Sinemalarda izlemeyi düşünüyorum, tabi hele bir çıksın da. :)