Instagramda beni takip eden tek ünlü. İşini sevmedim ama başarılar dilerim çok iyi transfer
No 309'a da sonradan dahil olmuştu ama 5 bölüm oynayabilmişti aynı şeyi ikinci kez yaşayacak maalesef.Yılların oyuncusu açlıktan ölmüyordur, beğenmiş ki kabul etmiş. Ayrıca dizi gayet kaliteli bir proje seni çatlatmaya devam edeceğiz daha.
Hodrimeydan, sen kendi dizilerinin hazin sonlarına bak da ağla Yasak Elma'nın başarısına çatlayacağına.No 309'a da sonradan dahil olmuştu ama 5 bölüm oynayabilmişti aynı şeyi ikinci kez yaşayacak maalesef.
Bedduaları kendi başına dönüyor, oh olsun.@Aserat diziye beddua ettikçe birilerini transfer etmeye devam ediyorlar, rahatsızım bu durumdan.
İnşallah koskoca Erdal Özyağcılar’ı, Gökhan Alkan’dan doğacak boşluğu doldursun diye getirmiyorlardır.
O boşluk için geliyorsa bu ikisiyle sevgili olacaktır ilginç sahneler çıkabilir@Aserat diziye beddua ettikçe birilerini transfer etmeye devam ediyorlar, rahatsızım bu durumdan.
İnşallah koskoca Erdal Özyağcılar’ı, Gökhan Alkan’dan doğacak boşluğu doldursun diye getirmiyorlardır.
Ender ile ilgili bir karakter olsa keşke.O boşluk için geliyorsa bu ikisiyle sevgili olacaktır ilginç sahneler çıkabilir
Ekli dosyayı görüntüle 94431
BendeŞahika'nın babası olduğunu düşünüyorum ama bilemeyeceğim
Bedduaları kendi başına dönüyor, oh olsun.
Yeter artık izlemeyin şu diziyi.O boşluk için geliyorsa bu ikisiyle sevgili olacaktır ilginç sahneler çıkabilir
Ekli dosyayı görüntüle 94431
Ne münasebet.Yeter artık izlemeyin şu diziyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?