Instagramda beni takip eden tek ünlü. İşini sevmedim ama başarılar dilerim çok iyi transfer
No 309'a da sonradan dahil olmuştu ama 5 bölüm oynayabilmişti aynı şeyi ikinci kez yaşayacak maalesef.Yılların oyuncusu açlıktan ölmüyordur, beğenmiş ki kabul etmiş. Ayrıca dizi gayet kaliteli bir proje seni çatlatmaya devam edeceğiz daha.![]()
Hodrimeydan, sen kendi dizilerinin hazin sonlarına bak da ağla Yasak Elma'nın başarısına çatlayacağına.No 309'a da sonradan dahil olmuştu ama 5 bölüm oynayabilmişti aynı şeyi ikinci kez yaşayacak maalesef.![]()
Bedduaları kendi başına dönüyor, oh olsun.@Aserat diziye beddua ettikçe birilerini transfer etmeye devam ediyorlar, rahatsızım bu durumdan.
İnşallah koskoca Erdal Özyağcılar’ı, Gökhan Alkan’dan doğacak boşluğu doldursun diye getirmiyorlardır.![]()
O boşluk için geliyorsa bu ikisiyle sevgili olacaktır ilginç sahneler çıkabilir@Aserat diziye beddua ettikçe birilerini transfer etmeye devam ediyorlar, rahatsızım bu durumdan.
İnşallah koskoca Erdal Özyağcılar’ı, Gökhan Alkan’dan doğacak boşluğu doldursun diye getirmiyorlardır.![]()
Ender ile ilgili bir karakter olsa keşke.O boşluk için geliyorsa bu ikisiyle sevgili olacaktır ilginç sahneler çıkabilir
Ekli dosyayı görüntüle 94431
BendeŞahika'nın babası olduğunu düşünüyorum ama bilemeyeceğim![]()
Bedduaları kendi başına dönüyor, oh olsun.![]()
Yeter artık izlemeyin şu diziyi.O boşluk için geliyorsa bu ikisiyle sevgili olacaktır ilginç sahneler çıkabilir
Ekli dosyayı görüntüle 94431
Ne münasebet.Yeter artık izlemeyin şu diziyi.![]()