Evet, diğer adımla kaydolmuştum buraya.
Hiç hatırlamıyorum şokum şuan.Evet, diğer adımla kaydolmuştum buraya.Sonradan kısa ve daha etkileyici ismimi seçtim.
![]()
![]()
Konuyu okusan da çözermişsin olayı, galiba 3000 mesajımın şerefine değiştirmişim.Hiç hatırlamıyorum şokum şuan.![]()
Ben Aserat sandım adı Eray ya o diye okuyorum sonra fark ettim seni.Konuyu okusan da çözermişsin olayı, galiba 3000 mesajımın şerefine değiştirmişim.![]()
Eray'ı kullanmıyorum, çaktırma.Ben Aserat sandım adı Eray ya o diye okuyorum sonra fark ettim seni.![]()
Sende mi yeni gördün yoksa benim yeni öğrenmeme mi şaşırdın?Yok artik. 😱 😱![]()
Sende mi yeni gördün yoksa benim yeni öğrenmeme mi şaşırdın?![]()
Yok bende yeni fark ettim diyeyim.yani sen bu konuya yazmasan hic bilmeyecektim böyle bir seyi. Insan ne kadar cabuk unutuyor ya, halbu ki kutlamisim zamaninda.
![]()
Ben kutlamamışım coolluğumu göstermişim. @YiğittYok bende yeni fark ettim diyeyim.yani sen bu konuya yazmasan hic bilmeyecektim böyle bir seyi. Insan ne kadar cabuk unutuyor ya, halbu ki kutlamisim zamaninda.
![]()
O zamanlar sana kıl oluyordum, iyi ki kutlamamışsın.
Taa o zamanlarda kıskanıyodun beni.O zamanlar sana kıl oluyordum, iyi ki kutlamamışsın.![]()
![]()
O zaman herkes bana, ben de sana hastaydım.Taa o zamanlarda kıskanıyodun beni.![]()