YiĞiT olarak yaz bence.Nasıl yazsam adımı sende söyleDüşüncen önemli
YiĞiT olarak yaz bence.Nasıl yazsam adımı sende söyleDüşüncen önemli
Yiğit çok düz kro geldiYiĞiT olarak yaz bence.Şaka tabii ki normal Yiğit olarak yaz işte macera arama.
Saçma değil mi isminin garip bir şekilde yazılı olmasıYiğit çok düz kro geldi
YiğiT nasıl ?
Yiğit komik duruyorSaçma değil mi isminin garip bir şekilde yazılı olması
İyi tamam nasıl biliyorsan öyle yap senin işlerine akıl sır ermiyor zatenYiğit komik duruyor
YiĞiT aslında en karizması
Orası öylede nasıl yazdırsam bilmiyorumİyi tamam nasıl biliyorsan öyle yap senin işlerine akıl sır ermiyor zaten
Teşekkürlertebrikler bende senin gibi okulu bitirir bitirmez soluğu burda almıştım her ay 1.000ler kulubune giriyordum sende her hafta giriceksin anlaşılan
okul hyatı tamamen sonuclanınca insan braz kendini boşlukta hissediyor günlük yaşantıda yapıcak birşey bulamıyor okul döneminde hergün aynı şeyleri yapmaya alışmısız çünkü 🙂
oyüzden o boşluğu forum iyi dolduruyor ders saatleri gibi gelip forumda takılmak istiyor insanbu arada ismine değşiklik arıyorsan eğer yiĞit iyidir bence
TeşekkürlerTebrikler
TeşekkürlerTebrikler başarılarının devamını dilerim
Yiğit yazıyım demi direk ?tebrikler bende senin gibi okulu bitirir bitirmez soluğu burda almıştım her ay 1.000ler kulubune giriyordum sende her hafta giriceksin anlaşılan
okul hyatı tamamen sonuclanınca insan braz kendini boşlukta hissediyor günlük yaşantıda yapıcak birşey bulamıyor okul döneminde hergün aynı şeyleri yapmaya alışmısız çünkü 🙂
oyüzden o boşluğu forum iyi dolduruyor ders saatleri gibi gelip forumda takılmak istiyor insanbu arada ismine değşiklik arıyorsan eğer yiĞit iyidir bence
YİğİT buda iyi bence 🙂🙂 ayrıca ismin yiğitse neden eray yazdınkı yanı 🙂Teşekkürler
Yiğit yazıyım demi direk ?
Yiğit ErayYİğİT buda iyi bence 🙂🙂 ayrıca ismin yiğitse neden eray yazdınkı yanı 🙂
tabi cnm normalı daha iyi olur bencede nasıl yazılıyorsa öyle devam et yanıYiğit Eray
Herkes bana yiğit der yani eray ismi artık tuhafıma gidiyor
Yiğit kısa ve öz gibiEtiket yapmasıda kolay olur
TeşekkürlerTebrikler🙂
Yiğit olarak başvurumu yapıyorumtabi cnm normalı daha iyi olur bencede nasıl yazılıyorsa öyle devam et yanı
nufusta yazdığı gibide olabilir yiğit eray güler diye isteyen istediği gibi hitap eder 🙂Teşekkürler
Yiğit olarak başvurumu yapıyorum
Yiğit Eray Güler ana baba adı falanda giriyimnufusta yazdığı gibide olabilir yiğit eray güler diye isteyen istediği gibi hitap eder 🙂
ozaman yiğit olsun dedğin gibi dahada karıştırmaYiğit Eray Güler ana baba adı falanda giriyim
Çok uzun olur kısa olsun etiket zor oluyor hemYiğit düz iyi gibi
İyi söylüyorum hayırlısıozaman yiğit olsun dedğin gibi dahada karıştırma
Yiğit ismi daha önceden alınmışİyi söylüyorum hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?