Er Meydanında Hangi Diziler Önde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Youtube'un tarafsız olduğunu vurgulamış Vadi'nin resmi Youtube kanalı olmadığı ve Mynet'le anlaşması olmasına gönderme yapmış arkadaş :ok:

bnm sorunum değil o vadi bölümleri de var mesela 2 hafta vadi yayınlandıktan 2 saat sonra 35 bini bulmuştu tek partlı bölümü youtube de sonra uçtu bir anda video
youtube gayet tarafsız paragözlük yapmak isteyenler istediğini yapsın

Listedeki dizileri tebrik ediyorum ama objektif olsan Youtube de Kurtlar Vadisi Pusu nun Bölümlerinin 24 Saat icinde Pana Film tarafindan kaldirilttiginida yazardin....

Listedeki dizileri tebrik ediyorum ama objektif olsan Youtube de Kurtlar Vadisi Pusu nun Bölümlerinin 24 Saat icinde Pana Film tarafindan kaldirilttiginida yazardin....

youtube de resmi kanalı olanları yazdım dedim resmi kanalı olanlardan da en fazla izlenenleri seçtim vadinin youtube kanalı yok yani belirtmeme gerek de yok :)

ne alaksı var afk-my-kg geçen sene bölümleri vardı o bölümlerin izlenme sayıları karşıklaştırılabilir

Ama final yaptıklarında karşılaştırılmalarında fayda var belki kuzey atıyorum son bölüm 2 milyon kez izlenecek yada bittikten sonra diğer bölümlerdede artış olabilir aşkı memnu biteli yıllar oldu. :)

Ama final yaptıklarında karşılaştırılmalarında fayda var belki kuzey atıyorum son bölüm 2 milyon kez izlenecek yada bittikten sonra diğer bölümlerdede artış olabilir aşkı memnu biteli yıllar oldu. :)

tamam omnu geç diyorum geçen sene afk ve my 2.sezon kg 1.sezon bölümleri vardı tabloda oranalrı yazılı hangisi daha çok izlenmiş ortaya çıkar karşılaştırırsak
genel oalrak afk ve my öndeler