Er Meydanında Hangi Diziler Önde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İt dosnt work hacı

Harbiden yazılarin rengini değiş yahu

benim gördüğüm bomboş rakamlardan oluşan bir tablo artık Allah ne verdiyse boşlukları dolduracağız başka türlü bu tablodan bişey çıkmaz
)

afk nın ve muhteşemin ilk bölümü

aşk-ı memnunun son bölümü çok izlenmiş

rekor muhteşemin ilk bölümünde ??

sonunda anladım bişeyler
)

başka bir yerde hareketlilik olur da zeka da olur mu bilmem

etki tepki olayı alt üste baskı yapınca üstte aydınlanır
)

ne kadar zekiyiz ya biyolojimiz fiziğimiz kimyamız bayağı kuvvetliydi sanırım ikimizinde
)

etki tepki olayı alt üste baskı yapınca üstte aydınlanır
)

ne kadar zekiyiz ya biyolojimiz fiziğimiz kimyamız bayağı kuvvetliydi sanırım ikimizinde
)

biyolojide iddaalıyım da diğerlerini bilmem
sözelciyim ben sözelci

biyolojide iddaalıyım da diğerlerini bilmem
sözelciyim ben sözelci

tamam anatomik yapılardan anlıyorsan sağlam kafanın sağlam vucutta olduğunuda biliyorsan vucuttaki hareketin beyne olumlu yansıyacağınıda çözersin zati
)

tamam anatomik yapılardan anlıyorsan sağlam kafanın sağlam vucutta olduğunuda biliyorsan vucuttaki hareketin beyne olumlu yansıyacağınıda çözersin zati
)

beren varsa snnki olmlu yansımayı geçer patlama yaratır

Evet emre o başka yerde zeka çaliştriiyormuş...En haz duydugun anda zihni açılırmış insanın
Öyle bi yazı okumustum taaa ne zaman

zaten boşuna konuşmuyoruz bende okumuştum ünlü italyan lolipop yazar melissa p... nin anatomik yapının işleyişiyle ilgili değişik klasik eserleri vardı ordanda öğrenebilirdi emre ama niyeti yok bilinçlenmeye
)

Kime ne gönderilmiş anlamadım ama, Youtube tarafsız diye biliyorum ben.

Youtube'un tarafsız olduğunu vurgulamış Vadi'nin resmi Youtube kanalı olmadığı ve Mynet'le anlaşması olmasına gönderme yapmış arkadaş