Showtime Episodes - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Episodes 1x3

Çok daha güzeldi bu bölüm. Yalnız sezonları çok kısa dizinin hemen bitirim.

Dizinin başındaki artı 18 uyarısını gereksiz buluyordum bu bölüme kadar Matt ile Sean'ın gece kulübündeki sahnesi çok komikti.

Dizinin çekimleri başladı gelecek bölüm herhalde reytinglerini görücez.
Son sahne de çok iyiydi.

9/10

2x4

Yine gayet hoş bölümdü. Televizyon sektörünü anlatan dizileri çok seviyorum ya. Reytingleri falan dizi içinde takip etmek çok güzel oluyor.

Reytingler yükselsin ya dizinin durumu kötü.

Matt LeBlanc baya bozuldu tabii olaya. Adam koskoca Joey sonuçta?
Merc'in Joey'ye sorduğu soru da düşündürücü. İptal olan bir dizinin starı olmak mı? Yoksa devam eden bir dizideki oyuncu olmak mı? Muhtemelen benzer şeyleri izlediğimiz bazı dizilerdeki oyuncular da yaşıyordur arkaplanda.

Morning'in sahneleri azalınca Beverly ve Sean'a yaranmaya çalışması komikti.
Kalemin anlamını Matt'in direkt anlaması da güldürdü.

Bu arada geçen bölüm bahsedecektim unuttum. Bu sezon katılan asistan kız da ilgi çekici bir karakter.
Çoğu zaman gıcık ama bazen güldürüyor. Aptallık derecesi biraz düşse daha iyi olur ama.

8/10

Dexter'ı izleyecektim diziye daldım gittim ve ilk sezonu bitirdim.
Gerçekten keyifli bir dizi hiç sıkmıyor.

Episodes 1x4, 1x5, 1x6, 1x7

Hepsini tek tek yorumlayamayacağım kısaca bahsedeyim.

Beverly'nin zamanla Matt'den hoşlanacağını tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemezdim. Bir anda olaylar gelişti birlikte oldular.
Sean de aynı şeyi yapabilirdi kendine hakim oldu takdir ettim ama bu olanlardan sonra Beverly ile yeniden nasıl barışacak bilmiyorum.

Cidden merak ettim Morning'in yaşı kaç? 80'lerde film çevirmiş kadın ama 30 yaşında gösteriyor.

Dizi zor da olsa onayı aldı ben en çok reytinglerini merak ediyorum yarın ikinci sezona başlamam lazım.

Acaba gerçekten Joey parfümleri üretilmiş midir.

Adını unuttum kör olan kadın bence numara yapıyor o işte bir iş var kesin yani. Kanalın patronu tam bir üçkağıtçı zaten.

1x4 - 8
1x5 - 8
1x6 - 9.5
1x7 - 9

Beverly Simpsonlar'da seslendirme yapmış olabilir mi çok benzettim.

2x4

Bu dizinin kalitesi apayrı izlerken hiç bir saniyesinde sıkılmak mümkün değil.

Pucks dizimizin reytingleri yerlerde, toparlanması için gençlere hitap etmesi gerekiyor bu durumda da Matt dizide daha az süre alacak. (Biraz kafa karışıklığı yarattı tabii, bir kamyon yükü para ödediğin, sevilende bir oyuncuyu niye geri plana atasın. ) Matt bu olaya bozuldu tabii, kim olsa bozulurdu. Alkol aldı ve diziden ayrılacağını ve karısı Jaime ile yattığınıda Merc'e açıklayacaktı.

Fakat Beverly, Sean ile ilişkilerini kurtarmak için Matt'den yardım istedi. Şimdilik vazgeçmiş gözüküyor.

Morning'in Sean'a hediye olarak aldığı kalemin üstünde yazan komikti, Matt'ın anlaması ise daha da komikti.
8.5/10

Beverly Simpsonlar'da seslendirme yapmış olabilir mi çok benzettim.
Yok yapmamış kadın zaten İngiltere'de çalışmış hep gerçekte de.

Maşallah baya hızlısın, bizi geçme de.

Joey parfümleri olabilir bence gerçekte de.

Yok yapmamış kadın zaten İngiltere'de çalışmış hep gerçekte de.

Maşallah baya hızlısın, bizi geçme de.

Joey parfümleri olabilir bence gerçekte de.
Ama cidden sesini kısıp konuşurken Simpsonlar'daki şeye benzemiyor mu?
(Adını unuttum.
)

Bugün geçebilirim sonrasında fırsatım olmaz pek.

Ozan bu dizinin gerçekten reytingleri nasıl? Gerçi kablolu kanalların reytinglerine zor ulaşıyorum diyordun.

Reytingleri düşük herhalde tüm Showtime dizileri gibi ama ödüllerde adı geçiyor. Öyle olduğu sürece de devam eder zaten.

Bize yetiş sonra bizle günde bir bölüm izlersin sen de.

Reytingleri düşük herhalde tüm Showtime dizileri gibi ama ödüllerde adı geçiyor. Öyle olduğu sürece de devam eder zaten.

Bize yetiş sonra bizle günde bir bölüm izlersin sen de.
Okumuştum haberlerini evet. Kablolu kanalların reytinglerine bir yerden bulmuştum 0.2 ile devam eden dizi bile var, iyi o zaman.

Öyle yaparım zaten başlayacağım diğer komedi dizileri vardı.

1x1 Bölüm

sonunda başladık

başlamam zor oldu ama pişman değilim iyi bir başlangıç oldu

karakterlerden bev adlı kadın güzel değil ama yetenekli biri , sean idare eder bir tip,
merc karakteri renkli ama pekde fazla beklediğim fırıldak bir karakter çıkmadı

holywood a taşınma macerası güzeldi ikide bir salondaki sütunlara çarpma olayı komikti ..

julien adlı ingiliz ihtiyar için deneme çekimleri yaptıkları sahne komikti umarım o ihtiyar devam eder diziye

ilk bölüme = 7 puan verip devam ediyorum artık gittiği yere kadar

Başlamana çok sevindim.
Yakında @yatutarsa da başlayacak inş.

Birkaç bölüm daha izlersen iyice ısınırsın diziye, ileriki bölümlerde senin ilgilini çekecek olaylar da olacak.

Başlama çok sevindim.
Yakında @yatutarsa da başlayacak inş.

Birkaç bölüm daha izlersen iyice ısınırsın diziye, ileriki bölümlerde senin ilgilini çekecek olaylar da çoğalacak.
zaten bev den umudu kestim ilerki bölümlerde o açığı kapatacak bir kaç karakter şart
bev komik sempatik yetenekli ama bunlar yetmiyor
) daha derin şeyler lazım
)

The Killing'ten sonra sonunda seni bir diziye daha ikna edebildim. Matt ve Merc çok fırıldak karakterler izlerleyen bölümlerde göreceksin.

1x2. Bölüm

bölüm geneli pek ilginç bişey olmadı, ama son sahnede kapıdaki görevli wallace ile beverly nin diyaloğu harikaydı kadın artık ağzına kadar dolmuş tüm repertuarındaki küfürleri sıraladı
wallace a demekki bu dil iyi geliyor anında site kapısını açtı
)

sanırım 7 puanlık dizi öyle bir havası var gibi matt karakteri ilginç ama onun sahnelerinde pek gülemedim , carol adlı kadın
merc le oynaşan yardımcı
da renkli bir karakter sevdim onu

Dördüncü bölüme kadar gel sakın bırakayım deme.

Carol'ın sahneleri artıyor bölümler ilerledikçe. Bir de Morning var onunla daha tanışmadın galiba.

Carol'ın sahneleri artıyor bölümler ilerledikçe. Bir de Morning var onunla daha tanışmadın galiba.
hayır daha morning gelmedi bir ara kırmızılı bir kadın geçti muhteşemdide kamera kadının peşini çabuk bıraktı ben hala bekliyorum kırmızılıyı

Dördüncü bölüme kadar gel sakın bırakayım deme.
zaten toplam 20 dakika olunca size çabuk yetişirim