Aslında Showtime'ın hiçbir şeyi öyle çok yüksek reyting almıyor ama tabii dizinin genel olarak da izleyicisi çok yok. Herhalde farklı tarzından dolayı ilk bölümden soğuk başlayan devam edemiyor. Forumda da öyle 1-2 kişi olmuştu herhalde.
Reyting dışında mesela IMDb puanı da 7.8 çok düşük bu dizi için. Bence en azından 8.4 civarını hak ediyor.
Maalesef Matt LeBlanc'ın da o yönde bir röportajını okumuştum. Keşke 15 sezon sürseydi ama ne yapalım inşallah David Crane reyis iyi bir dizi daha yapmayı başarır.
Maalesef Matt LeBlanc'ın da o yönde bir röportajını okumuştum. Keşke 15 sezon sürseydi ama ne yapalım inşallah David Crane reyis iyi bir dizi daha yapmayı başarır.
İlk bölümden devam edip etmeyeceğime karar vericektim ama Matt reyizi fazla göremiyince 2.bölümüde izlicem. Pek beğendiğim söylenemez. Matt reyize göre devam ederim belki
İlk bölümden devam edip etmeyeceğime karar vericektim ama Matt reyizi fazla göremiyince 2.bölümüde izlicem. Pek beğendiğim söylenemez. Matt reyize göre devam ederim belki
Matt reyizin gelmesiyle daha iyi bir bölümdü. Hala tereddütüm var ama diziye devam edersem birazda Hollywood ve lüks hayat için izlerim gibime geliyor.
Dizi çok komik değil ama Hollywood'la ilgili bilgi ve dizi çekimlerini görmek o havayı hissetmek için devam edicem. Matt reyizde müthiş onunda hakkını yemiyelim