Showtime Episodes - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,251
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Showtime'ın Altın Küre ödüllü komedi dizisi Episodes'un şu sıralar 4. sezonu yayınlanıyor.

Her sezonu 7 ile 9 bölüm arasında değişen dizinin süresi 28 dakika.

Friends ile tanınan Matt LeBlanc'ın başrolünde yer aldığı, kendisini oynadığı ve bu rolle 3 kez Emmy adaylığı kazandığı diziyi izleyenler diziye dair yorumlarını bu başlıktan yapabilirler...

Son düzenleme:
1x1

Dizinin ilk bölümü imdb'de baya düşük puan almış ve sonradan açılıyor herhalde ama ben daha ilk bölümden diziye onayı verdim. Nesini beğenmemişler anlamadım.

Matt LeBlanc ilk bölümde epey az gözüküyor ama buna rağmen oldukça iyiydi dizi. Televizyon sektörüne dair izlediğim dizi The Comeback'in bitişinin ardından ilaç gibi gelecek.

Dizi bir İngiliz komedisinin Amerika'ya uyarlanmasını konu alıyor. Matt LeBlanc dışındaki ikiliden adamı sevdim de keşke kadın daha güzel biri olsaymış. Olsun önemli olan iç güzellik.

İzlemek isteyen olursa beklerim ama şimdilik kimseyi etiketlemiyorum çünkü kim sever kestiremiyorum.

8/10

1x2

Yine güzel bölümdü genel olarak. Öyle pek gülmedim bu bölümde ama hiç sıkılmadım da. Matt LeBlanc'ı izlemek harika zaten.

Matt LeBlanc şimdilik itici bir karakter durumunda umarım değişir ki değişeceğini tahmin ediyorum. Joey'yi sevmeye alıştık biz.

8/10

1x3

Yine iyi bölümdü, dizi şimdiden 3. sezon onayını aldı benden.

Başroldeki kadın her ne kadar itici bir tipse adam o kadar sempatik. Matt LeBlanc ise ikisinin ortası bir yerde ama sevmeye başladım tahmin ettiğim gibi onu da.

Yalnız şu medya patronu sinir bozucu bir tip.

8/10

@destere Bak burada yüksek puanlı dizi var Da Vinci's Demons'un yanında iyi gider.

@destere Bak burada yüksek puanlı dizi var Da Vinci's Demons'un yanında iyi gider.
komedilerle fazla aram yok ona rağmen mom olsun tbbt olsun hatta bu son galavant olsun çok komedi izledim araya başkasını sıkıştırmam artık yinede zaman bulursam izlerim

şu anda da vinci nin 2x3. bölümünü izliyorum bir bölüm izlesem bugünlük yeterli devamını yarın izlerim artık

da vinci süper gidiyor yarın benim the americans da başlayacak harika olacak buralar
)

1x1

Yanlış anlamadıysam İngiltere'de yayınlanan ve çok başarılı olan bir televizyon dizisini Amerikan kültürüne uyarlamaya çalışıyorlar. Sean ve Beverly Lincoln çiftide yazdığı (oynadığı) diziden ödün vermek istemiyorlar.

Beverly Lincoln karakterini sevdiğimi söyleyebilirim. Joey reyisden bahsetmeme gerek yok. Kanal sahibi Merc ve yanında çalışan asistanı Carol'un da komedi açısından diziye katkısı büyük.

7/10

1x2

Kahkahalar attırmayan kelimenin gerçek anlamıyla bir durum komedisi. Hoş gerçi bir kaç sahnede başarılı bir mizah içersede satır aralarında sinirli saldırgan yapı da var.

Patronun kör karısı çok güzelmiş, Carol'la aldatıldığını öğrendik. Final sahnesi çok iyiydi, o kapıcıya artık bir ayar verilmesi gerekiyordu. İyi küfür yedi.

İMDB puanını vereyim bende. 7.5/10

1x3

Şüphesiz şu ana kadarki en iyi bölümüydü. Bu bölümden sonra diziye şans vermezsem ayıp olur. Tereddütlerim vardı bu bölümle gidermiş oldum.

Kapıcı Matt LeBlanc'ı görünce hiç durdurmadan kapyı açması sesli gülmeme neden oldu.

Absürd sahnelerde vardı tabii. Küçük Matt muhabbeti oldukça cesurdu.

8/10

1x4

Gülme efekti olmayan dizileri seviyorum ben. Bu diziyede alıştığımı söyleyebilirim.

Matt LeBlanc, tam bir gerizekalı. Diane gibi kadın hiç aldatılırmı ya.

Çocukların başında konuştukları sahneye bayıldım. Ne güzel sahneydi, hiç bitmesin istedim.

Matt'ın uyuması bile komik, arabada Beverly'in üstüne kustu.
Yav adam gece uyanıp birde elin evine kadın atmış, hemde onların yataklarına.

Son olarak dizinin müziklerinden hiç söz edemedim, harikulade.

@OzaN bayıldım bu bölüme, enfesti. 9/10

@OzaN Hiç olmasa bugün yarın ilk sezonu bitirelim. 4.bölümden sonra ilginç bir şekilde izleme duygusu var içimde.

@OzaN Hiç olmasa bugün yarın ilk sezonu bitirelim. 4.bölümden sonra ilginç bir şekilde izleme duygusu var içimde.
Galavant'ı bitiriyorum bugün o yüzden bir bölümden fazla izlemem zor. Bugün 1, yarın 2 bölüm izlerim ama araya bir bölümü daha sıkıştırabilir miyim bilmiyorum şimdilik.

Galavant'ı bitiriyorum bugün o yüzden bir bölümden fazla izlemem zor. Bugün 1, yarın 2 bölüm izlerim ama araya bir bölümü daha sıkıştırabilir miyim bilmiyorum şimdilik.
Benim sadece 7 bölümlük Da Vinci's Demons'um kaldı. Her hafta yeni diziye başlamak zorunda kalıyorum, böyle olmuyor bir çare bulmam lazım. Yokmu şöyle 5-6 sezonluk dizi.

Benim sadece 7 bölümlük Da Vinci's Demons'um kaldı. Her hafta yeni diziye başlamak zorunda kalıyorum, böyle olmuyor bir çare bulmam lazım. Yokmu şöyle 5-6 sezonluk dizi.
İki sezon The Americans, bir de üstüne bir sezon Marco Polo eklersen idare eder bir süre.

Bir de The Walking Dead'e başlayabilirsin bir ara o da bir süre idare eder.

Komedi istersen Modern Family 5-6 sezon uzun süre dayanır o da.

The Americans'ı sevebilirim ama Marco Polo'ya biraz baktım sıkıcı geldi.

The Walking Dead de bozdu diyorlar, hem bilim kurgu olduğu için mesafeliyim.