Showtime Episodes - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,251
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Showtime'ın Altın Küre ödüllü komedi dizisi Episodes'un şu sıralar 4. sezonu yayınlanıyor.

Her sezonu 7 ile 9 bölüm arasında değişen dizinin süresi 28 dakika.

Friends ile tanınan Matt LeBlanc'ın başrolünde yer aldığı, kendisini oynadığı ve bu rolle 3 kez Emmy adaylığı kazandığı diziyi izleyenler diziye dair yorumlarını bu başlıktan yapabilirler...

Showtime-renouvele-Episodes-pour-une-saison-3_portrait_w532.jpg

Son düzenleme:
1x1

Dizinin ilk bölümü imdb'de baya düşük puan almış ve sonradan açılıyor herhalde ama ben daha ilk bölümden diziye onayı verdim. Nesini beğenmemişler anlamadım. :):)

Matt LeBlanc ilk bölümde epey az gözüküyor ama buna rağmen oldukça iyiydi dizi. Televizyon sektörüne dair izlediğim dizi The Comeback'in bitişinin ardından ilaç gibi gelecek. :)

Dizi bir İngiliz komedisinin Amerika'ya uyarlanmasını konu alıyor. Matt LeBlanc dışındaki ikiliden adamı sevdim de keşke kadın daha güzel biri olsaymış. Olsun önemli olan iç güzellik. :D

İzlemek isteyen olursa beklerim ama şimdilik kimseyi etiketlemiyorum çünkü kim sever kestiremiyorum. :D

8/10

1x2

Yine güzel bölümdü genel olarak. Öyle pek gülmedim bu bölümde ama hiç sıkılmadım da. Matt LeBlanc'ı izlemek harika zaten. :):)

Matt LeBlanc şimdilik itici bir karakter durumunda umarım değişir ki değişeceğini tahmin ediyorum. Joey'yi sevmeye alıştık biz. :D

8/10

1x3

Yine iyi bölümdü, dizi şimdiden 3. sezon onayını aldı benden. :D

Başroldeki kadın her ne kadar itici bir tipse adam o kadar sempatik. Matt LeBlanc ise ikisinin ortası bir yerde ama sevmeye başladım tahmin ettiğim gibi onu da. :D

Yalnız şu medya patronu sinir bozucu bir tip. :bağır:

8/10

@destere Bak burada yüksek puanlı dizi var Da Vinci's Demons'un yanında iyi gider. :)
komedilerle fazla aram yok ona rağmen mom olsun tbbt olsun hatta bu son galavant olsun çok komedi izledim araya başkasını sıkıştırmam artık yinede zaman bulursam izlerim :)

şu anda da vinci nin 2x3. bölümünü izliyorum bir bölüm izlesem bugünlük yeterli devamını yarın izlerim artık :)
da vinci süper gidiyor yarın benim the americans da başlayacak harika olacak buralar :))

1x1

Yanlış anlamadıysam İngiltere'de yayınlanan ve çok başarılı olan bir televizyon dizisini Amerikan kültürüne uyarlamaya çalışıyorlar. Sean ve Beverly Lincoln çiftide yazdığı (oynadığı) diziden ödün vermek istemiyorlar. :)

Beverly Lincoln karakterini sevdiğimi söyleyebilirim. Joey reyisden bahsetmeme gerek yok. Kanal sahibi Merc ve yanında çalışan asistanı Carol'un da komedi açısından diziye katkısı büyük. :)

7/10

1x2

Kahkahalar attırmayan kelimenin gerçek anlamıyla bir durum komedisi. Hoş gerçi bir kaç sahnede başarılı bir mizah içersede satır aralarında sinirli saldırgan yapı da var. :)

Patronun kör karısı çok güzelmiş, Carol'la aldatıldığını öğrendik. Final sahnesi çok iyiydi, o kapıcıya artık bir ayar verilmesi gerekiyordu. İyi küfür yedi. :)

İMDB puanını vereyim bende. 7.5/10

1x3

Şüphesiz şu ana kadarki en iyi bölümüydü. Bu bölümden sonra diziye şans vermezsem ayıp olur. Tereddütlerim vardı bu bölümle gidermiş oldum. :)

Kapıcı Matt LeBlanc'ı görünce hiç durdurmadan kapyı açması sesli gülmeme neden oldu.

Absürd sahnelerde vardı tabii. Küçük Matt muhabbeti oldukça cesurdu. :)

8/10

1x4

Gülme efekti olmayan dizileri seviyorum ben. Bu diziyede alıştığımı söyleyebilirim. :)

Matt LeBlanc, tam bir gerizekalı. Diane gibi kadın hiç aldatılırmı ya. :)

Çocukların başında konuştukları sahneye bayıldım. Ne güzel sahneydi, hiç bitmesin istedim. :)

Matt'ın uyuması bile komik, arabada Beverly'in üstüne kustu. :FYav adam gece uyanıp birde elin evine kadın atmış, hemde onların yataklarına. :F

Son olarak dizinin müziklerinden hiç söz edemedim, harikulade. :)

@OzaN bayıldım bu bölüme, enfesti. 9/10

@OzaN Hiç olmasa bugün yarın ilk sezonu bitirelim. 4.bölümden sonra ilginç bir şekilde izleme duygusu var içimde. :)

@OzaN Hiç olmasa bugün yarın ilk sezonu bitirelim. 4.bölümden sonra ilginç bir şekilde izleme duygusu var içimde. :)
Galavant'ı bitiriyorum bugün o yüzden bir bölümden fazla izlemem zor. Bugün 1, yarın 2 bölüm izlerim ama araya bir bölümü daha sıkıştırabilir miyim bilmiyorum şimdilik. :):)

Galavant'ı bitiriyorum bugün o yüzden bir bölümden fazla izlemem zor. Bugün 1, yarın 2 bölüm izlerim ama araya bir bölümü daha sıkıştırabilir miyim bilmiyorum şimdilik. :):)
Benim sadece 7 bölümlük Da Vinci's Demons'um kaldı. Her hafta yeni diziye başlamak zorunda kalıyorum, böyle olmuyor bir çare bulmam lazım. Yokmu şöyle 5-6 sezonluk dizi. :)

Benim sadece 7 bölümlük Da Vinci's Demons'um kaldı. Her hafta yeni diziye başlamak zorunda kalıyorum, böyle olmuyor bir çare bulmam lazım. Yokmu şöyle 5-6 sezonluk dizi. :)
İki sezon The Americans, bir de üstüne bir sezon Marco Polo eklersen idare eder bir süre. :):)

Bir de The Walking Dead'e başlayabilirsin bir ara o da bir süre idare eder. :):)

Komedi istersen Modern Family 5-6 sezon uzun süre dayanır o da. :)

İki sezon The Americans, bir de üstüne bir sezon Marco Polo eklersen idare eder bir süre. :):)

Bir de The Walking Dead'e başlayabilirsin bir ara o da bir süre idare eder. :):)

Komedi istersen Modern Family 5-6 sezon uzun süre dayanır o da. :)
The Americans'ı sevebilirim ama Marco Polo'ya biraz baktım sıkıcı geldi. :)

The Walking Dead de bozdu diyorlar, hem bilim kurgu olduğu için mesafeliyim. :)