Pis işlerini yaptırıp yarın öbür gün ortaya çıkarmasın diyedir. Sıkıntı çıkarırsa ülkeden defolup gider bir ihbarla.@serhatt
@sokak sanati şimdiden fitneye başlamış @Bully u tavlayacak
ZekicePis işlerini yaptırıp yarın öbür gün ortaya çıkarmasın diyedir. Sıkıntı çıkarırsa ülkeden defolup gider bir ihbarla.@serhatt
Biraz zor yersiniz
Şef konusunu unutma başka sözüm yok o yeterli zatenSaf duygularını kullanıyor. Evin hizmetçisi olduğun için seni kullanıyor dikkat et Bullye..
MS'yi düşürmemiz lazım. Çeşitli planlarım var
Ama hepinizi parmağızda oynatıyormuşuz yanlısmı anladım @mrt-06Biraz zor yersinizSiz giderken biz dönüyorduk
TV8 de bir program var @Harunnn60 izliyoryaO ne anlamadım
Komik değilAma hepinizi parmağızda oynatıyormuşuz yanlısmı anladım @mrt-06@sokak sanati
Mesala 1.bölümden beridir olayları sokak sanatı yürütüyor sanılıyordu meğer ben yürütüyormuşum
ilginç olmamıştan iyidir @mrt-06 birde ben intikam uğruna iki olmamış yedim geçen hafta hatta delirdim evdeTV8 de bir program var @Harunnn60 izliyoryaOranın şefi ihanet etmiş prgramına başka programa gitmiş ve halk ona gerekeni yapıp reyting anlamında onu bitirmişler konudan sana yazmıştımya sende ders çıkar diye@mrt-06
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?