@Çiğdem ablama ihanet edemem ben şahsen.![]()
Sen nasıl şefsin bee 😱 😱 😱 Yeni fotom artık bu olacak demişti oyüzden yüzsüz demek 😱😱😱Bizde MS'ye karşı diziler savaşını yada oyuncular savaşını mi başlatsak![]()
@Çiğdem ablama ihanet edemem ben şahsen.![]()
Sen nasıl şefsin bee 😱 😱 😱 Yeni fotom artık bu olacak demişti oyüzden yüzsüz demek 😱😱😱Bizde MS'ye karşı diziler savaşını yada oyuncular savaşını mi başlatsak![]()
Kıskançlıktan ne söyleyeceğini şaşırdın artık no comment.Her sene aynı format kanalında yeni işler yok![]()
Sen nasıl şefsin bee 😱 😱 😱 Yeni fotom artık bu olacak demişti oyüzden yüzsüz demek 😱😱😱
![]()
Bu Tarz Benim gibi ben de MuzikSurvivor yapacağım iki kanalda aynı format.Kıskançlıktan ne söyleyeceğini şaşırdın artık no comment.
1800'lü yıllarda bir Avrupalı müzisyen tasviri tam @sokak sanati'lıkSen nasıl şefsin bee 😱 😱 😱 Yeni fotom artık bu olacak demişti oyüzden yüzsüz demek 😱😱😱
![]()
Sen niye birden kaoslandın zaten yarışma başlayınca atarsın kaosunu.
Sen niye birden kaoslandın zaten yarışma başlayınca atarsın kaosunu.![]()
Şeflikle de ortalık epey karışmıştı önceki sezonlarda.Ben yarismiuroum. Şeflik yapacağım milletime![]()
Şeflikle de ortalık epey karışmıştı önceki sezonlarda.![]()
Ayol dizi benim etrafımda dönüyor, heyecan gelmiş sayemde çatlayın@sokak sanati planının içine ediyormuşum![]()
![]()
Çiğdem: Ahhh be teyzem, ben biraz gidip güzellik uykusuna yatcam sen de uyu tamam mı? Ay ben senin günlerdir ilaçlarını vermeyi unutuyorum.
Neyse yarından itibaren düzenli içilecek o ilaçlar! Sokak sanati özellikle tembihledi.
@serhatt Saftır @xemrexxx öldü sanıp gitti bence ona bişi olmaz![]()
![]()
@mrt-06
@xBUGRAx Çocuk @MasacRE den mi yoksa @Harunnn60 mı![]()
![]()
![]()
Reelde düşürtemedim hala, bari bırakta dizi de düşürteyim..Sonunda bir bebek düşürtecen.![]()
artık tüm kozlar ben de seni kendi ellerimle bitireceğim
artık tüm kozlar ben de seni kendi ellerimle bitireceğim![]()