'Entelköy Efeköy'e Karşı' TV'de ilk kez Star TV'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
65,433
Puanı
1,060
Son 2 haftadır Salı akşamları TV'de ilk kez 'Celal ile Ceren' ve 'Mutlu Aile Defteri' filmlerini yayınlayan Star TV, bu hafta da TV'de ilk kez 'Entelköy Efeköy'e Karşı' filmini yayınlayacak.

Baş rollerinde Şahin Irmak ve Ayşe Bosse'in yer aldığı 'Entelköy Efeköy'e Karşı" filmi 21 Ocak Salı akşamı saat 20:00'da TV'de ilk kez Star TV'de!

5KeFtgCuU9uggAgCyb1e3SA1.jpg

İyi filmler veriyor Star Salı akşamları için ve çok iyi tanıtımını da yapıyor. Mesela bu haftaki Mutlu Aile Defteri'nin fragmanını çok sevmiştim ama izlemek nasip olmadı. :)

Star tv de şaştı :D ama filmleri güzel reyting alıyor ama bu film izlenmez bence :) hepde komedi koyuyor :) kanald film yönünden şanssız pzt yayınladığı filmler reyting alamadı star tv iyi işi kaptı :))

İyi filmler veriyor Star Salı akşamları için ve çok iyi tanıtımını da yapıyor. Mesela bu haftaki Mutlu Aile Defteri'nin fragmanını çok sevmiştim ama izlemek nasip olmadı. :)

şimdi bunlar iyi filmmidir?

bunlar iyi filmse ben kötü filmleri seviyorum :)

Bu film sansürlendiği zaman birşeye benzemez yani bu tarz "bol küfürlü" filmleri televizyonda izlemek cinayettir.:):)

bana hitap etmiyor ne celal ceren nede bu, nede recepli ivedik çöp yığını diyebilirim ?:)
Ben de açıkçası izlemedim hiçbirini o yüzden iyi midir kötü müdür bilmiyorum ama son dönem yerli sinemada zaten çok sınırlı seçenek var. Bu film mesela Dondurmam Gaymak'ın yönetmeni Yüksel Aksu'dan çıkma. Ortalamanın üstü bir iştir.

Bu haftaki Mutlu Aile Defteri'nin yönetmeni kim hatırlamıyorum ama Tuncel Kurtiz'den Binnur Kaya'ya iyi bir oyuncu kadrosu vardı.

Bunlardan daha iyi yerli film anca festival filmleri falan olur onları da kimse izlemez. :)

Şahan'a hiç girmeyeceğim seveni de sevmeyeni de olabilir. :)

İzlerim büyük ihtimal bugünki gibi. Haftaya boş yine. :D

İyi bir film bence izlenir baya küfür var ama çok sansür olcaktır

Salı günüm boş izlerim :D O ses gitti ama yine her salı Star`dayım :D

Malesef benim için çıtayı aşan bir film değildi. iyi bir reyting alacağını da zannetniyorum.

Sinema da İzlemedim ama Televizyon'da da İzlemem büyük ihtimal. :) Başarılı Oranlar alır bence de. :)

Dondurmam gaymak komik ama gerçekti, bu film ise komik ve karikatürize..

Daha önce izlemiştim filmi. Çok iyi bir film ve film, çok iyi mesaj veriyor. Olmaması gereken şeyi, mesaj yoluyla belirtiyor. İzleyenler ne demek istediğimi anlarlar. Bu film, severek izlenecek filmlerden biri. Şahin Irmak'ta çok yakışıyor karakterine. :)