Allah'ım korusun başımıza kötü şeyler gelirse de bahanem hazır.
Ben Erkan Petekkaya dzisi içinde heves etmiştim ama hüsran olmuştu inş Enginde öyle olmazAllah'ım korusun başımıza kötü şeyler gelirse de bahanem hazır.Özge'nin intikamını aldım derim.@Forumdash @serhatt @ozgur2113
Bu forumda Diriliş Ertuğrul'un başarısını, Engin'in büyük yükselişini en çok takdir eden benim bilen bilir.
Ben Erkan Petekkaya dzisi içinde heves etmiştim ama hüsran olmuştu inş Enginde öyle olmaz@serhatt @Forumdash @xemrexxx
Gene dönmüştürsünüzBiz Mevlana dizisi yapacaktık noldu o iş.Ali Eyüboğlu yazdıydı.
Biz Mevlana dizisi yapacaktık noldu o iş.Ali Eyüboğlu yazdıydı.
Fox ta değilde Kenanda öyle tuhaf diziler yapacaktı adam akıllanmıyor ayollGene dönmüştürsünüz
Süper bir haber bu. İzleyeceğim bir dizide olması çok daha iyi oldu . ?????? .
Diriliş Ertuğrul dizisiyle büyük başarılara imza atan başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi belli oldu!
Yeni sezonda FOX'un iddialı işlerinden olan Most Production'un dönem dizisi 'Kurşun'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan oldu. Engin Altan Düzyatan dizide 'Orhan Kurşun' adından bir savcıyı canlandıracak.
Kerem Deren'in senaristliğini üstlendiği 'Kurşun' yeni sezonda FOX'ta!
Kaynak: ranini.tv
Evet Kenan mevlana mı ne oynayacaktı nolduFox ta değilde Kenanda öyle tuhaf diziler yapacaktı adam akıllanmıyor ayoll
O zaman 12 bölüm şunu izle yeni sezona yetiş.
Kara yılan...Allah'ım korusun başımıza kötü şeyler gelirse de bahanem hazır.Özge'nin intikamını aldım derim.@Forumdash @serhatt @ozgur2113
daha beter olur inş.Ben Erkan Petekkaya dzisi içinde heves etmiştim ama hüsran olmuştu inş Enginde öyle olmaz@serhatt @Forumdash @xemrexxx
İmkansız...
Burda normal giyiniyor zaten 2 çocuk anası.
Sinemle evlenip Meryemle film yapınca adamı ikisi birden bitirdi gerçekten dağ gibi adamı 20 yılda yıkamıyorlardı bunlar 1 yılda yıktıecünnü yoldan çıkardı
Tüm ecünnülere ölüm istiyorumSinemle evlenip Meryemle film yapınca adamı ikisi birden bitirdi gerçekten dağ gibi adamı 20 yılda yıkamıyorlardı bunlar 1 yılda yıktı@xBUGRAx @Forumdash @xemrexxx
Bir işe yaramıyorlar dünya para kaldırıyorlarTüm ecünnülere ölüm istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?