Engin Akyürek Resimleri

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710

Bf9IV2-CYAAAW1U.jpg

BkFSjSdCAAAyjbt.jpg

BlrvCobCYAAieqC.jpg

BjFmPd1IgAA35km.jpg

BfzrDsUCEAEFHIW.jpg

Be1nwEECMAAMss4.jpg

ayyy süpersin @*Dream* 😉😉😉
bıkmıştım şu erkeklerin sürekli manken fotoları paylaşmalarından brazda bize yönelik bişiler paylaşın diyordum sen imdadıma yetiştin vlla :kiki::kiki: engin beyin özellikle kara para aşk dizisindekı şu imajına bayıldım vlla muhteşem bir tarzı oluşmuş bayıldım :bhr::bhr::bhr:

şuuuu fotodakı haline hayran kaldım vlla :love1::love1::love1:
BkFSjSdCAAAyjbt.jpg

Engin bu dizide dehşet birşey oldu zaten yürüyen karizma mübarek :love1:

@Çiğdem-

Ne şanslı insanlar var şu kadının yerinde olmak vardı :D
BmFDjKTIcAEKp7z.jpg

Bii1lTQCIAEuB_L.png

:A Engin'in sevgilisi yokmuş şuanda
olmaması daha iyi aslında her bölümü izlediğinde tubadan kıskanır enginin burnundan getirirldi :kiki::kiki: çok tuhaf aslında erkekler daha kıskanc oldukları halde kız arkadaşı veya karısının sevişme türü sahnelerine bile birşey demiyorlar ama bir kadının erkek arkadaşı dizide sadece birinin elini tutsa hemen ayrılma sebebi olur :kiki::kiki: erkekler daha anlayışlı nedense bu konularda benim erkek arkadaşım yapıcak öyle şeyler hemde tvde tüm milletin gözü önünde tüfekle vururum vlla :F

olmaması daha iyi aslında her bölümü izlediğinde tubadan kıskanır enginin burnundan getirirldi :kiki::kiki: çok tuhaf aslında erkekler daha kıskanc oldukları halde kız arkadaşı veya karısının sevişme türü sahnelerine bile birşey demiyorlar ama bir kadının erkek arkadaşı dizide sadece birinin elini tutsa hemen ayrılma sebebi olur :kiki::kiki: erkekler daha anlayışlı nedense bu konularda benim erkek arkadaşım yapıcak öyle şeyler hemde tvde tüm milletin gözü önünde tüfekle vururum vlla :F
Tuba'da kıskanılmayacak gib değil ama sevgilisi olup kız kıskansa hakkı yani :A
Bakalım Engin'in kalbini çalan şanslı kız kim olacak bari kendine yakışan birini bulsa Tuba evli olmasaydı mükemmel bir çift olurlardı ama geçti o ihtimal artık :D

Engin gibi hocayı bulmuşlar fotoğraf çektiren çektirene :D
ah benimde böyle bir hocam olsaydı keşke :bhr:
BmGMg8TCMAAf_H2.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking