aaa bu kadında kimm hiç yakışmışmı yaa birbirlerine 😱😱😱Engin bu dizide dehşet birşey oldu zaten yürüyen karizma mübarek
@Çiğdem-
Ne şanslı insanlar var şu kadının yerinde olmak vardı
Engin Bisanfa Akademide oyunculuk dersi vermiş o derse katılalardan birisiymişaaa bu kadında kimm hiç yakışmışmı yaa birbirlerine 😱😱😱
gerçi iç güzellikte önemli
aaa en baştan söylesene şunu cnm bende sevgilisi karısı veya otür bişiler sandım ağzım açık kaldıEngin Bisanfa Akademide oyunculuk dersi vermiş o derse katılalardan birisiymiş
Engin'in sevgilisi yokmuş şuandaaaa en baştan söylesene şunu cnm bende sevgilisi karısı veya otür bişiler sandım ağzım açık kaldı
olmaması daha iyi aslında her bölümü izlediğinde tubadan kıskanır enginin burnundan getirirldi çok tuhaf aslında erkekler daha kıskanc oldukları halde kız arkadaşı veya karısının sevişme türü sahnelerine bile birşey demiyorlar ama bir kadının erkek arkadaşı dizide sadece birinin elini tutsa hemen ayrılma sebebi olur erkekler daha anlayışlı nedense bu konularda benim erkek arkadaşım yapıcak öyle şeyler hemde tvde tüm milletin gözü önünde tüfekle vururum vllaEngin'in sevgilisi yokmuş şuanda
Tuba'da kıskanılmayacak gib değil ama sevgilisi olup kız kıskansa hakkı yaniolmaması daha iyi aslında her bölümü izlediğinde tubadan kıskanır enginin burnundan getirirldi çok tuhaf aslında erkekler daha kıskanc oldukları halde kız arkadaşı veya karısının sevişme türü sahnelerine bile birşey demiyorlar ama bir kadının erkek arkadaşı dizide sadece birinin elini tutsa hemen ayrılma sebebi olur erkekler daha anlayışlı nedense bu konularda benim erkek arkadaşım yapıcak öyle şeyler hemde tvde tüm milletin gözü önünde tüfekle vururum vlla
yaaa ne istiyorsun şu adamlardan bana diyorsun bana gerçek kıskanc sensin bencebu sefer takdir ettim @Çiğdem- engini yanına istediği biri gelmeden keşfetmş tepe tepe kullan parlağını
yanlışlıkla kızların konusuna girmişim ) tuba yokmuş burda ?yaaa ne istiyorsun şu adamlardan bana diyorsun bana gerçek kıskanc sensin bence
engin varrr bakta gözün gönlün açılsınyanlışlıkla kızların konusuna girmişim ) tuba yokmuş burda ?
içim karardı dur güzel bişey paylaşayım sayfanın ağırlığı gitsin biraz )engin varrr bakta gözün gönlün açılsın
kirletme sayfamızı burdanda kovuluyorsun haydiii 🙂🙂içim karardı dur güzel bişey paylaşayım sayfanın ağırlığı gitsin biraz )
içim karardı dur güzel bişey paylaşayım sayfanın ağırlığı gitsin biraz )