Engin Akyürek Mi,Çağatay Ulusoy Mu Sorusu

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,712
Puanı
1,060
Her hafta farklı dizilere konuk olan MBC4 kanalının Turki Extra programı bu hafta Güllerin Savaşı dizisine konuk oldu.

Programın gelenekselleşen karşılaştırma anketlerinde bu hafta ''Çağatay Ulusoy mu, Engin Akyürek mi?'' diye soruldu. Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisiyle Ortadoğu'da oldukça popüler olan Engin Akyürek Arap izleyicilerde büyük fark atarken; Türk izleyicinin ikiye bölümdüğü gözledi.Sonuçta kazanan Engin Akyürek oldu.

Programa katılan Güllerin Savaşı dizisinin oyuncularının ise tercihi Çağatay Ulusoy oldu.
gfdgdfgdf.png
fgfdgdfg.png

@destere @Forumdash @mrt-06 @Çiğdem- @Nisa @gizem ak @denizz19 @dizi kolik @sokak sanati @cookies

Son düzenleme:
Cagtay daha iyi, en azında ben oyuncuyum diye trip atmiyor)))

Engin cok iyi oyuncu,Cagatay cok yakisikli)

Gullerin savasi dizisindeki oyuncularda her halde yakisikli oldugu icin Cagatay demisler)

senin karizma demen için parlaklık gerek illa :F bak kpa da tayyar amca 10 kat daha karizma ömerden ama parlak değil yaşkı geçmiş adamı atlıyon hemen :F
hahaha tamam ben karadayıdan turgutu kapadanda tayyarı karakter olarak beğendim ama bukadar tabikide başka işime yaramaz onlar :F:F:F

Engin Akyürek bence de daha iyi, ama Çağatay'ın da hakkını yemeyelim şimdi... :)

Engin Akyürek bir adım önde olsa da Çağatay'ın potansiyeli daha yüksek bence.

Burak Özçivit diyenler olmuş. İlginç. :D