Kırmızı Oda'nın finali gözüküyor. Sezon sonuna çıkar belkiKırmızı Oda 'yı harcayacak bu adam . @Aserat
Tv8 zaten dolu be adam , git Exxen için dizi alımı yap , koskoca platformu iki diziyle dönderiyorsun .
Kırmızı Oda'nın finali gözüküyor. Sezon sonuna çıkar belkiKırmızı Oda 'yı harcayacak bu adam . @Aserat
Tv8 zaten dolu be adam , git Exxen için dizi alımı yap , koskoca platformu iki diziyle dönderiyorsun .
Engin Öztürk'ü severim, izlerim bu diziyi de.@Emre Ozansoy izleyecek misin?
Ne zaman yayınlanır sence?Engin Öztürk'ü severim, izlerim bu diziyi de.
Çekimleri bu ay başlarsa Mart sonu veya Nisan başına yetişir gibi.Ne zaman yayınlanır sence?
Yani bilemedim ama, tutup tutmayacağı da belli değil bence.Çekimleri bu ay başlarsa Mart sonu veya Nisan başına yetişir gibi.
İrem Helvacıoğlu'nun uğursuzluğu ike de Haziran da finali olurÇekimleri bu ay başlarsa Mart sonu veya Nisan başına yetişir gibi.
NTC Medya'nın son zamanlarda dizisi tutmuyor, belki bununla şeytanın bacağını kırarlar.Yani bilemedim ama, tutup tutmayacağı da belli değil bence.
Uğursuzluğu son bulacak gibi bence bu proje ile.İrem Helvacıoğlu'nun uğursuzluğu ike de Haziran da finali olur
UmarımNTC Medya'nın son zamanlarda dizisi tutmuyor, belki bununla şeytanın bacağını kırarlar.
Uğursuzluğu son bulacak gibi bence bu proje ile.
Elkızı dizisine çok yazık oldu ya, umarım tutar da daha fazla zarar etmez.NTC Medya'nın son zamanlarda dizisi tutmuyor, belki bununla şeytanın bacağını kırarlar.
Uğursuzluğu son bulacak gibi bence bu proje ile.
NTC için değil Engin Öztürk için tutsun, tutmalı.Elkızı dizisine çok yazık oldu ya, umarım tutar da daha fazla zarar etmez.
''Gören de 10 dizisi tutmadı sanacak'' cümlesindeki ünlü oyuncumuzu bulunuz efendim... Özgür hiç zorlanmadan bulmuştur tabiBaşroller iyi, yönetmen iyi ama isim ve NTC Medya düşündürücü.
Bu arada neden İrem Helvacıoğlu'na bu kadar şey söylenmiş anlamıyorum. SAK'tan sonra 2 dizide oynadı ve ikisi de tutmadı alt tarafı. Uğursuzluk denilecek sayıya ulaşmadı henüz, gören de 10 dizisi tutmadı sanacak.Star isimlerin bile arka arkaya işleri patlıyor kaldı ki İrem 21 reyting alan dizide oynadı.Engin'in daha çok tutmayan işi var ona bakılırsa.
Son olarak bu dizi hamlesiyle Kırmızı Oda bu gidişle Haziran'ı göremeden final yapar.
10 olmamıştır daha.''Gören de 10 dizisi tutmadı sanacak'' cümlesindeki ünlü oyuncumuzu bulunuz efendim... Özgür hiç zorlanmadan bulmuştur tabi
Çok yakındır o zaman diyelim, gerçi olup geçmiş bile olabilir.10 olmamıştır daha.
Hande Doğandemir'den bahsediyorsun herhalde.
Bahsettiğin ismin her dizisi tuttu yalnız.Çok yakındır o zaman diyelim, gerçi olup geçmiş bile olabilir.
Yok yok benim bahsettiğimi anladın sen, kalplerimiz bir biliyorum.
Tabii sen Sedef sayesinde bu durumu sık sık yaşadığın için empati kurabiliyorsun.Başroller iyi, yönetmen iyi ama isim ve NTC Medya düşündürücü.
Bu arada neden İrem Helvacıoğlu'na bu kadar şey söylenmiş anlamıyorum. SAK'tan sonra 2 dizide oynadı ve ikisi de tutmadı alt tarafı. Uğursuzluk denilecek sayıya ulaşmadı henüz, gören de 10 dizisi tutmadı sanacak.Star isimlerin bile arka arkaya işleri patlıyor kaldı ki İrem 21 reyting alan dizide oynadı.Engin'in daha çok tutmayan işi var ona bakılırsa.
Son olarak bu dizi hamlesiyle Kırmızı Oda bu gidişle Haziran'ı göremeden final yapar.
Sedef'le bir alakası yok kızın 2 işi tutmamış diye uğursuz ilan edilmesine takıldım sadece.Tabii sen Sedef sayesinde bu durumu sık sık yaşadığın için empati kurabiliyorsun.
Ayrıca şu son cümle seni direkt banlatma sebebi.ss
Biz kesin olmayan ihtimallerden bahsetmiştik sen direkt kafa göz dalmışsın.Sedef'le bir alakası yok kızın 2 işi tutmamış diye uğursuz ilan edilmesine takıldım sadece.
Ahahah ilk sayfada siz de TV8 napacak bu diziyi Kırmızı Oda'yı harcayacaklar muhabbeti yapmışsınız ben söyleyince mi suç oluyor.Şunu unutma ki ben gerçekleri söylemekten asla vazgeçmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?