hangi konu sapmayoki zaten
Maalesef. Ama sen ve Poly'nin aktif olmaya başlamasıyla arttı sanki vukuatlar.
hangi konu sapmayoki zaten
şikayetçimisin bu durumdan yoksa sende bizi sevmeyenlerdenmisin
Bak bak nasılda övgüler dizmiş insan bize de böyle güzel yorumlar yazar.🙄 Beni ancak göndermeye çalışırsın forumdan.forumda yorumlarıyla yazılarıyla farkını ortaya koyan bir arkadaşımız..çoğu konularda yazıları ciddidir .. genelde tüm yazılarını takip ederim karşı çıktığım veya aynı düşündüğüm yazıları benim için aynı değerdedir .. çünkü bir şeye karşı çıkıyorsa nedenleriyle anlatır verdiği cevapların içi boş değildir.. zaten klasını ortaya koyarak rütbe kazanmış değerli bir arkadaşımızdır..
tek yanlışı cevaa nın açtığı süper konuları beğenmemesidir oysaki cevaa nın açtığı konular forumun hem göze hem beyne hemde her yere hitap eden muhteşem konulardır beğenmemek nasıl oluyor anlamıyorum) ciddiyetimi bozar diye bir çekincesi vardır sanırım ama hayata renk katan unsurları boş geçmemek gerekiyor neyse son zamanlarda o konularda alışma dönemine girdi sanırım bu gidişle benden daha fanatik bir cevaa konusu hayranı olacaktır...))
gerçek hayatta eminim çok güzel bir işi yada mesleği vardır yada yoksada olacaktır... kendisini forumda sık sık görmek istiyoruz.. endgame in olmadığı günler forumdaki eksikliği çok çabuk hissediliyor..
o kadar övgü yaptıkta noldu @endgame arkasına bakmadan kaçıp gitti forumdan baktım övgü işe yaramıyor artık sövgülerle arkadaşları forumda tutmaya çalışıyoruzBak bak nasılda övgüler dizmiş insan bize de böyle güzel yorumlar yazar.🙄 Beni ancak göndermeye çalışırsın forumdan.
Niye gitti acaba. Bir tartışma filan mı oldu acaba forumda.o kadar övgü yaptıkta noldu @endgame arkasına bakmadan kaçıp gitti forumdan baktım övgü işe yaramıyor artık sövgülerle arkadaşları forumda tutmaya çalışıyoruz
Hangi sözüne alındım bugüne kadar. The Affair'e 2 dakika geç cevap yazdık diye demediğini bırakmadın.
Acaba ne zaman cevap yazabilirdim? Gece 3.30'da ilk etiketini yanıtlamışım. Hem o saatden sonra senin ayakta ne işin var, okulun falan yok mu?valla ben hiçbir fırsatı kaçırmam laf atmak için ) hem 2 dakika geç kalmamışsın tam tamına 10 saat geç kaldın )
valla okul bitti işte yok özgürüm takılıyorum kafama göre ) ayrıca ben en son gece 5.20 civarı yaptığın yorumdan sonrasını sayarım demekki foruma girmişsin ama 12 saat sonra bakmışsın soruma )Acaba ne zaman cevap yazabilirdim? Gece 3.30'da ilk etiketini yanıtlamışım. Hem o saatden sonra senin ayakta ne işin var, okulun falan yok mu?
Bir de her gece ben dizi izliyorum. Yani kusura bakma da oturup saatlerce muhabbet edemeyiz. Bu durumda dizilerimi yetiştirmem çok zor olur. Şimdi diziler sezon arasına girdi bol bol sohbet edeceğimiz zamanımız olacak.
Abi 5.20 civarı değil. Her gece 5'e kadar dizi izliyorum, sonrası dünyada ne olup bitmiş ona bakıyorum ve tüm gazeteleri okuyorum. Yaklaşık 7 gibi de uyuyorum. Tabii bu arada konu bulursam onları da açıyorum.valla okul bitti işte yok özgürüm takılıyorum kafama göre ) ayrıca ben en son gece 5.20 civarı yaptığın yorumdan sonrasını sayarım demekki foruma girmişsin ama 12 saat sonra bakmışsın soruma )
Kim haksızlık yapmış anlat bakalım. 2012 tarihine bakarsak çoğu üye gitmiş o devirde.geri dönemsi istenen üyelerden
en büyük haksızlığa uğramış kişidir bana göre forumda ona haksızlık edenler köfte gibi kızarsın biber gib patlasın boğa güreşinde boğanın altında kalsın inşalalh
nereden hatırlayayım şimdiKim haksızlık yapmış anlat bakalım. 2012 tarihine bakarsak çoğu üye gitmiş o devirde.
bazılarının isimlerinide unutmuşum bir ara capslock isminde bir arkadaş vardı ona noldu ceza alıp kayboldumu öyle bişeyler oldu sanırım berenciydi hatırladığım kadarıylanereden hatırlayayım şimdi