endgame

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Yaklasik bir kac gündür forumumuza yeni moderatör olan basarili biri. Kendisine sevip sayarim. Cok zevkli ve eglenceli bir üye. Umarim uzun yillar boyunca bizimle kalir..

forumda yorumlarıyla yazılarıyla farkını ortaya koyan bir arkadaşımız..çoğu konularda yazıları ciddidir .. genelde tüm yazılarını takip ederim karşı çıktığım veya aynı düşündüğüm yazıları benim için aynı değerdedir .. çünkü bir şeye karşı çıkıyorsa nedenleriyle anlatır verdiği cevapların içi boş değildir.. zaten klasını ortaya koyarak rütbe kazanmış değerli bir arkadaşımızdır..
tek yanlışı cevaa nın açtığı süper konuları beğenmemesidir:) oysaki cevaa nın açtığı konular forumun hem göze hem beyne hemde her yere hitap eden muhteşem konulardır:) beğenmemek nasıl oluyor anlamıyorum:)) ciddiyetimi bozar diye bir çekincesi vardır sanırım ama hayata renk katan unsurları boş geçmemek gerekiyor:) neyse son zamanlarda o konularda alışma dönemine girdi sanırım bu gidişle benden daha fanatik bir cevaa konusu hayranı olacaktır...:)))

gerçek hayatta eminim çok güzel bir işi yada mesleği vardır yada yoksada olacaktır... kendisini forumda sık sık görmek istiyoruz.. endgame in olmadığı günler forumdaki eksikliği çok çabuk hissediliyor..

sevdiğim iyi niyetli ve başarılı bi insan

Yukarıdaki yorumları yazanlara çok müteşekkir olmuş ve kendini çok mutlu hisseden bir arkadaş. :)

Bu arada bu benim 2000. mesajım. :)

İşte bu da hatıra fotoğrafı. :)

3hwwr.jpg

Son düzenleme:
Forumun en yeni moderatörü. Bu forumda olmasından en çok mutluluk duyduğum insanların başında gelen, yazdığı kaliteli mesajlarla dikkat çeken kişi. Umarım uzun yıllar aramızda olur. :)

sorularıma okadar soğuk cevaplar vermiştiki artık selam bile veremiyorum :D