Endemol Türkiye'den Yeni Format

Hadi hayırlı olsun ama yarışma tutturmak gerçekten zor başarılar.:)

Endemol'un yarışmaları iyi oluyor. :D asuman Krause yine sunsun. :A

Kıvanç KMOİ'ye çıkmışmıydı(b) Kenan çıksa da @Çiğdem- ve türevleri izlemez :X Çünkü Kenan'ı daha olgun kadınlar beğeniyor :A
çiğdem beğeniyor gelince söyler kendisi :F ayrıca ne olgun kadını karadayı kitlesi ortada:A

kıvanç reddetmişit
@Forumdash şeyy demeye çalışmış genc kızlardan çok ilgi görmüyor demeye çalısmıs ama
@xmrexxx te haklı şimdi bende bir genc kızım sonucta ve türkiyede önce kenan diyorum gerçi ikinizde haklısınız çünkü kenan her yş gurubuna hitap eden bir adam genc kız hayran kitleside var olgun yaş kitleside her iki kitleyede bence hitp ediyor :love1::love1::love1:

@Forumdash şeyy demeye çalışmış genc kızlardan çok ilgi görmüyor demeye çalısmıs ama
@xmrexxx te haklı şimdi bende bir genc kızım sonucta ve türkiyede önce kenan diyorum gerçi ikinizde haklısınız çünkü kenan her yş gurubuna hitap eden bir adam genc kız hayran kitleside var olgun yaş kitleside her iki kitleyede bence hitp ediyor :love1::love1::love1:
kenanın ev adresini atıcam sana :F

Ama Kenan'ı izlemiyorsun pazartesi o nolcak :F İbrahim'i izliyorsun:F:F

Ama Kenan'ı izlemiyorsun pazartesi o nolcak :F İbrahim'i izliyorsun:F:F
ikisinide izlemeye çalısıyorum cnm karadayıyıda reaksiyonuda takip ediyorum
ben kenanı deli yürekten itibaren takip ediyorum 15 yıldır ama reyaksiyonuda sabırsızlıkla bekliyordum ikisinin aynı günde olması çok şıkıştırdı beni ikisinide izlemeye çalısıyorum🙂🙂

ben kenanı deli yürekten itibaren takip ediyorum 15 yıldır ama reyaksiyonuda sabırsızlıkla bekliyordum ikisinin aynı günde olması çok şıkıştırdı beni ikisinide izlemeye çalısıyorum🙂🙂
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] konusunda bi yanımız eksik :( Sonra izleyince bari yorumla:X

çiğdem için parlaklık derecesi çok önemli kenan yalandı artık gençlere yöneliyor :F misal 10 yıl önce kadir inanır izliymiş :F
10 yıl öncede Kenan izliyormuş kız :X Deli Yürek diyor:X

@destere de tuba ile merve boluğur aynı güne düşünde böyle kunçun kunçun etmişti :F

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] konusunda bi yanımız eksik :( Sonra izleyince bari yorumla:X

tamam işte ama başparlağı değişiyor sürekli :D

reyaksiyon ve karadayıyı hep dönüşümlü izliyordum ama bu hafta sadece reyaksiyon izledim canlı olarak 🙂🙂
karadayıya netten baktım ilk kez 😳😳
canlı olarak birini seçmek zorunda kalıcam gibi dönüşümlü izlemek çok zor oluyor 🙂🙂

Yapımlar güzel ama kalite yönünden özelikle Show TV'de başlayanları baya kötü...
Başarılar.

Forum İstatistikleri

Konular
176,584
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy