Kıvanç KMOİ'ye çıkmışmıydıKenan çıksa da @Çiğdem- ve türevleri izlemez
Çünkü Kenan'ı daha olgun kadınlar beğeniyor
![]()
@Forumdash şeyy demeye çalışmış genc kızlardan çok ilgi görmüyor demeye çalısmıs amaçiğdem beğeniyor gelince söyler kendisiayrıca ne olgun kadını karadayı kitlesi ortada
kıvanç reddetmişit
kenanın ev adresini atıcam sana@Forumdash şeyy demeye çalışmış genc kızlardan çok ilgi görmüyor demeye çalısmıs ama
@xmrexxx te haklı şimdi bende bir genc kızım sonucta ve türkiyede önce kenan diyorum gerçi ikinizde haklısınız çünkü kenan her yş gurubuna hitap eden bir adam genc kız hayran kitleside var olgun yaş kitleside her iki kitleyede bence hitp ediyor![]()
Ama Kenan'ı izlemiyorsun pazartesi o nolcak@Forumdash şeyy demeye çalışmış genc kızlardan çok ilgi görmüyor demeye çalısmıs ama
@xmrexxx te haklı şimdi bende bir genc kızım sonucta ve türkiyede önce kenan diyorum gerçi ikinizde haklısınız çünkü kenan her yş gurubuna hitap eden bir adam genc kız hayran kitleside var olgun yaş kitleside her iki kitleyede bence hitp ediyor![]()
çiğdem için parlaklık derecesi çok önemli kenan yalandı artık gençlere yöneliyorAma Kenan'ı izlemiyorsun pazartesi o nolcakİbrahim'i izliyorsun
![]()
ikisinide izlemeye çalısıyorum cnm karadayıyıda reaksiyonuda takip ediyorumAma Kenan'ı izlemiyorsun pazartesi o nolcakİbrahim'i izliyorsun
![]()
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] konusunda bi yanımız eksikikisinide izlemeye çalısıyorum cnm karadayıyıda reaksiyonuda takip ediyorum
ben kenanı deli yürekten itibaren takip ediyorum 15 yıldır ama reyaksiyonuda sabırsızlıkla bekliyordum ikisinin aynı günde olması çok şıkıştırdı beni ikisinide izlemeye çalısıyorum🙂🙂
10 yıl öncede Kenan izliyormuş kızçiğdem için parlaklık derecesi çok önemli kenan yalandı artık gençlere yöneliyormisal 10 yıl önce kadir inanır izliymiş
![]()
@destere de tuba ile merve boluğur aynı güne düşünde böyle kunçun kunçun etmiştiikisinide izlemeye çalısıyorum cnm karadayıyıda reaksiyonuda takip ediyorum
ben kenanı deli yürekten itibaren takip ediyorum 15 yıldır ama reyaksiyonuda sabırsızlıkla bekliyordum ikisinin aynı günde olması çok şıkıştırdı beni ikisinide izlemeye çalısıyorum🙂🙂
tamam işte ama başparlağı değişiyor sürekli[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] konusunda bi yanımız eksikSonra izleyince bari yorumla
10 yıl öncede Kenan izliyormuş kızDeli Yürek diyor
![]()
reyaksiyon ve karadayıyı hep dönüşümlü izliyordum ama bu hafta sadece reyaksiyon izledim canlı olarak 🙂🙂[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] konusunda bi yanımız eksikSonra izleyince bari yorumla
10 yıl öncede Kenan izliyormuş kızDeli Yürek diyor
![]()