Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hehe, eski kiz arkadasimi defterden silmisim zaten.o yüzden eski olmus adi.. ama en yakin arkadasimda benim eski kiz arkadasimla beraber olacakkadar asagiya düsmüsse, ben onun agzina eder ondan sonra mutluluklar dilerim
sewgilime bişe demem zaten eski olmuş amaa hala sewiosam değişebilirr(dayanamam öldürürüm heralda) kız arkimm kaçabildiği kadar kaçsın öle arkadas olmaz olsun artık allah ne werdiyse ..........
kardeş cevabınla imzanla aynen katılıyorum sana yanız ben galiba bişii yapmazdım köpeğe köpek gibi aslana asln gibi davranmaya devam ederdim köpeklerin sayısı artar aslanların sayısı azalırdı belki ama etrafında yüzlerce köpek olsada kral aslandı...
kesinlikle katılmıyorum hiç pes etmezdim ilk önce ikisine lugatımdaki en orjinal kelimeleri sıralar sonrada ikisini de kurşuna dizerdim!!!ayy sinirlendim şimdi ....
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.