Bu senarist bu konuyu uzatırsam reyting yüksek olmaya devam eder sandı galibaBen sana analizmi yapmiştim
Bu senarist bu konuyu uzatırsam reyting yüksek olmaya devam eder sandı galibaBen sana analizmi yapmiştim
Ben gıcık olduğum için vurmuş da olabilirimBu senarist bu konuyu uzatırsam reyting yüksek olmaya devam eder sandı galibaMillet ben vurdum diyip izlememiş bölümü
Herkes Metin diyor ağız birliği edilmiş gibi ve bende bu duruma gıcık oluyorumBen gıcık olduğum için vurmuş da olabilirimGörünmüyorum sonuçta
Survivor hangi günler olacak bu seneKanal D, PT1'de en düşük reytingini aldı tarihinde sanırım. Buket Aydın'lı 40 programı bir reyting bile alamamış, 75, 85 ve 71. sıralarda yer almış. Durum vahim...
Kadın ve EDHO'ya kocaman tebrikler, çok iyi işler çıkarmış ikisi de.
Halka dizisi çok kaliteli bir iş, biraz karışık ilerliyor sanırım izleyiciyi çekememesinin sebebi de o. Umarım düşüşü devam etmez, haftaya Survivor da geliyor.
Bildiğim kadarıyla şu anlık cumartesi, pazar, pazartesi ve salı.Survivor hangi günler olacak bu sene
Jet Sosyete'nin yükselmesine sevindim.Ama Gülse Birsel'in hastalığı nedeniyle gelecek hafta yayınlanmayacak galiba. Umarım dönüşte kötü etkilenmez.
Bence sen de forumdan bir 3 yıl daha uzaklaşıp dinlen.Kesinlikle olmamalı dinlenmeli Gülse.
Ben gıcık olduğum için vurmuş da olabilirimGörünmüyorum sonuçta
Herkes Metin diyor ağız birliği edilmiş gibi ve bende bu duruma gıcık oluyorumKendi adıma heyecanlanmıyorum bu konuya tüy dikerler
Survivor hangi günler olacak bu sene
Bildiğim kadarıyla şu anlık cumartesi, pazar, pazartesi ve salı.Kanalı perşembe günü de boş ama o araya koyar mı bilmiyorum.
Façalılar diziyi bayağı toparladı. Kadın birkaç bölüm sonra düşüşe geçecek, bunu iyi değerlendirirsek AB'de liderliği alırız
Halka da tıpkı Şubat gibi TRT standartlarına göre oldukça başarılı bir iş, ilk iki bölümünü izledim yavaş yavaş yükseleceğini düşünüyorum.
Total
1. Diriliş Ertuğrul - 15,27 | TRT1
2. Sen Anlat Karadeniz - 11,12 | ATV
8. Yaparsın Aşkım - 4,28 | Fox TV
19. Çocuklar Duymasın - 2,91 | Kanal D
23. Jet Sosyete - 2,36 | TV8
AB
1. Diriliş Ertuğrul - 15,89 | TRT1
4. Jet Sosyete - 6,17 | TV8
5. Sen Anlat Karadeniz - 5,02 | ATV
7. Yaparsın Aşkım - 3,64 | Fox TV
12. Çocuklar Duymasın - 2,95 | Kanal D
Bekliyoruz Vurgun'u artık.
Jet Sosyete'nin yükselmesine sevindim.Ama Gülse Birsel'in hastalığı nedeniyle gelecek hafta yayınlanmayacak galiba. Umarım dönüşte kötü etkilenmez.
Dün Jet Sosyete komikti, program eğlence kattı. Reytingleri de gayet iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?