En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kanal D, PT1'de en düşük reytingini aldı tarihinde sanırım. Buket Aydın'lı 40 programı bir reyting bile alamamış, 75, 85 ve 71. sıralarda yer almış. Durum vahim...

Kadın ve EDHO'ya kocaman tebrikler, çok iyi işler çıkarmış ikisi de. :X

Halka dizisi çok kaliteli bir iş, biraz karışık ilerliyor sanırım izleyiciyi çekememesinin sebebi de o. Umarım düşüşü devam etmez, haftaya Survivor da geliyor. :(

Kanal D, PT1'de en düşük reytingini aldı tarihinde sanırım. Buket Aydın'lı 40 programı bir reyting bile alamamış, 75, 85 ve 71. sıralarda yer almış. Durum vahim...

Kadın ve EDHO'ya kocaman tebrikler, çok iyi işler çıkarmış ikisi de. :X

Halka dizisi çok kaliteli bir iş, biraz karışık ilerliyor sanırım izleyiciyi çekememesinin sebebi de o. Umarım düşüşü devam etmez, haftaya Survivor da geliyor. :(
Survivor hangi günler olacak bu sene

Façalılar diziyi bayağı toparladı. Kadın birkaç bölüm sonra düşüşe geçecek, bunu iyi değerlendirirsek AB'de liderliği alırız :A

Halka da tıpkı Şubat gibi TRT standartlarına göre oldukça başarılı bir iş, ilk iki bölümünü izledim yavaş yavaş yükseleceğini düşünüyorum.

TOTAL
1. Kadın - 13,44 | Fox TV
2. EDHO - 9,24 | ATV
11. Halka - 3,64 | TRT1
24. Tatlım Tatlım - 2,15 | TV8
75. 40 - 0,77 | Kanal D

AB
1. Kadın - 11,11 | Fox TV
2. EDHO - 9,40 | ATV
6. Halka - 3,99 | TRT1
14. Tatlım Tatlım - 2,11 | TV8
85. 40 - 0,55 | Kanal D

Total
1. Diriliş Ertuğrul - 15,27 | TRT1
2. Sen Anlat Karadeniz - 11,12 | ATV
8. Yaparsın Aşkım - 4,28 | Fox TV
19. Çocuklar Duymasın - 2,91 | Kanal D
23. Jet Sosyete - 2,36 | TV8

AB
1. Diriliş Ertuğrul - 15,89 | TRT1
4. Jet Sosyete - 6,17 | TV8
5. Sen Anlat Karadeniz - 5,02 | ATV
7. Yaparsın Aşkım - 3,64 | Fox TV
12. Çocuklar Duymasın - 2,95 | Kanal D

Jet Sosyete'nin yükselmesine sevindim. :Z Ama Gülse Birsel'in hastalığı nedeniyle gelecek hafta yayınlanmayacak galiba. Umarım dönüşte kötü etkilenmez.

Ben gıcık olduğum için vurmuş da olabilirim:A Görünmüyorum sonuçta:F

Herkes Metin diyor ağız birliği edilmiş gibi ve bende bu duruma gıcık oluyorum :F Kendi adıma heyecanlanmıyorum bu konuya tüy dikerler :A :A :A

Survivor hangi günler olacak bu sene

Bildiğim kadarıyla şu anlık cumartesi, pazar, pazartesi ve salı. :X Kanalı perşembe günü de boş ama o araya koyar mı bilmiyorum.

Façalılar diziyi bayağı toparladı. Kadın birkaç bölüm sonra düşüşe geçecek, bunu iyi değerlendirirsek AB'de liderliği alırız :A

Halka da tıpkı Şubat gibi TRT standartlarına göre oldukça başarılı bir iş, ilk iki bölümünü izledim yavaş yavaş yükseleceğini düşünüyorum.

Total
1. Diriliş Ertuğrul - 15,27 | TRT1
2. Sen Anlat Karadeniz - 11,12 | ATV
8. Yaparsın Aşkım - 4,28 | Fox TV
19. Çocuklar Duymasın - 2,91 | Kanal D
23. Jet Sosyete - 2,36 | TV8

AB
1. Diriliş Ertuğrul - 15,89 | TRT1
4. Jet Sosyete - 6,17 | TV8
5. Sen Anlat Karadeniz - 5,02 | ATV
7. Yaparsın Aşkım - 3,64 | Fox TV
12. Çocuklar Duymasın - 2,95 | Kanal D

Bekliyoruz Vurgun'u artık. :A

Jet Sosyete'nin yükselmesine sevindim. :Z Ama Gülse Birsel'in hastalığı nedeniyle gelecek hafta yayınlanmayacak galiba. Umarım dönüşte kötü etkilenmez.

Dün Jet Sosyete komikti, program eğlence kattı. Reytingleri de gayet iyi. :D

halktan kopuk yayın yapan fox tv yi kınıyorum :A

Amerika kanalından bir şey beklememek lazım. :A Türkiye'nin Kanalı bizlerle... @Çiğdem-
5b8c55b5e94fb71488087b88.jpg