Ben çok beğendim, öyle haşin tiplere bayılırım.Hhahaha ne hale getirmişler adamı hatırlattın yine gülme geldi
Ben çok beğendim, öyle haşin tiplere bayılırım.Hhahaha ne hale getirmişler adamı hatırlattın yine gülme geldi
Ben çok beğendim, öyle haşin tiplere bayılırım.@xemrexxx
Aaa evet öyle bir bıyıkta en son sende vardı seversin tabiBaşlayamam daha, bayağı bölüm birikmiştir. İki sezon izledik, yeter.Hem yakında pala bıyıklı Barış'ımın Kuzgun dizisi başlayacak, onu izleyeceğiz zaten.
Çok uzattılar kim vurdu diye bomboş bölümleriyi olduBöyle düşer işte
kuduruklar toplantısı mi var tek eksik @xBUGRAx
Gideriz @Yiğitt @xBUGRAx eşlik ederler banaSiz topluca şuraya gidin en iyisi@Çiğdem- @mrt-06 @Harunnn60 @Yiğitt @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 64401
Maldan anlıyorsun sende
Sende konsa çıkarsınSiz topluca şuraya gidin en iyisi@Çiğdem- @mrt-06 @Harunnn60 @Yiğitt @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 64401
Sena öldürülsün de reytingler artsınÇok uzattılar kim vurdu diye bomboş bölümler
Kim vurdu yamacı tantanaları ile süren bir bölümdü meke vuruyor tamam dedik rüya çıktı medet vuruyor tamam dedik rüya çıktı
Ben sana analizmi yapmiştimKim vurdu yamacı tantanaları ile süren bir bölümdü meke vuruyor tamam dedik rüya çıktı medet vuruyor tamam dedik rüya çıktı@xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?