cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,571
- Puanı
- 1,060
Çok doğal çok normal yani bu sonuçlar! Haftaya 3 bile gelebilir.Refika çok iyi gidiyor beklemiyordum tebrikler.
Çok doğal çok normal yani bu sonuçlar! Haftaya 3 bile gelebilir.Refika çok iyi gidiyor beklemiyordum tebrikler.
Ben de beğendim @Çiğdem- duymasın hemen genelleme yapar şişman kadın seviyor diye @Harunnn60 tipsizi de onaylar hogathayiRefika çok iyi gidiyor beklemiyordum tebrikler.
Reklamcılik okudum ben ve mezun oldum Biliyorum reklam maliyetlerini 250 bin dolarBen de beğendim @Çiğdem- duymasın hemen genelleme yapar şişman kadın seviyor diye @Harunnn60 tipsizi de onaylar hogathayi
Ben de beğendim @Çiğdem- duymasın hemen genelleme yapar şişman kadın seviyor diye @Harunnn60 tipsizi de onaylar hogathayi
Daha bunlar iyi günleri.Her geçen gün daha da layığını buluyor. @mrt-06 @Yiğitt @Aserat @xemrexxx @sokak sanati
23 AKASYA DURAGI (TKR) STAR TV 2.300989511 9.460825606
Nerde bu kız sesi çıkmıyor. @Çiğdem-
Bizlide yapamıyor ama bizsizde yapamıyor @xemrexxx @Harunnn60Ben de beğendim @Çiğdem- duymasın hemen genelleme yapar şişman kadın seviyor diye @Harunnn60 tipsizi de onaylar hogathayi
Bizlide yapamıyor ama bizsizde yapamıyor @xemrexxx @Harunnn60
Aaa tşşk ederim düşünmen yeterHoşgeldin canım geçmiş olsun. Yazmadım duruma millete bildirim gitmesin diye.
Sen yokkken sıkıldı emre fark ettin miBizlide yapamıyor ama bizsizde yapamıyor @xemrexxx @Harunnn60