Sende izleme 😕😕😕
Yamacın sahnelerine bakıyorum arada
Sende izleme 😕😕😕
Keşke geçseydiniz o ecünnü dizisiniÖlüm süsü verseydik @xBUGRAx ın Kadınınıda ezer geçerdik ama bunada şükür
Bu hafta yine yükselir Ünalın durumundan ama geberdiyse düşebiliriz @xemrexxxKeşke geçseydiniz o ecünnü dizisini
Bizde hiç ağlama zırlama yoktu cenazede.Eşkiya güzel yükselmiş totelde Oktayın durumunu nasıl yararımıza çevirdik Ufak Tefek Ecünnüler ders alsın bizden @Harunnn60 @sokak sanati @serhatt @kerem @Aserat @xemrexxx
Adını Sen Koy saatine göre iyi başlamış. Star (özellikle bu çarşamba) baksın da dizi nasıl yükseltilir ders alsın. Tebrikler TV8 ailesi.
Elma niye bu kadar coştu bir anda. Kesin şişiriyorlar.
TOTAL
1. Çukur - 11,82 | Show TV
2. Söz - 7,73 | Star TV
5. Yasak Elma - 6,49 | Fox TV
16. Ege'nin Hamsisi - 3,07 | TRT1
20. Masterchef Türkiye - 2,79 | TV8
38. Bir Umut Yeter - 1,51 | Kanal D
AB
1. Çukur - 12,20 | Show TV
4. Yasak Elma - 5,80 | Fox TV
5. Söz - 5,21 | Star TV
9. Masterchef Türkiye - 3,71 | TV8
10. Ege'nin Hamsisi - 3,64 | TRT1
36. Bir Umut Yeter - 1,10 | Kanal D
Şişirme değil emekle yükseliyoruz
Adını Sen Koy share olarak çok kötü ama ab'de rtg olarak iyi başlamış. 2 reytinglere kadar çıkar özellikle çarşamba ve cuma günleri.
Dün Savaşçı bugün Yasak Elma tebrikler.
kızım dizisinin reytingleri nerde bu dizi hangi gündü bir türlü reytinglerini göremedik nasıl gidiyor acaba
Nihayet, UTC 5 reytingi gecti. Ben bu bölümde düser diyordum ama neyseki yükselmis. Darisi Totalin basina artik. Merve de gelse raylar yerine tamamen oturur.
Kadin her zamanki gibi 3 grupta da zirvede yer alarak farkini göstermis. Söylenecek söz birakmadi artik.
Utc reytinglerini arttırıp ab de yeniden 5 reyting üstüne çıkmış sevindim. Mervem gelse yeniden 4-5 lere çıkacaktır totalde de
Ne güzel deliriyor dimi
reytingler biraz daha düşerse Serhan bizim Serhat gibi totosu açık gezecek dizide @Yiğitt @cookies @gözlemci @ozmoturk @dreamy @turkuazz @MasacRE- @DarkLegenDBizde hiç ağlama zırlama yoktu cenazede.
Seninde mi dikkatini çekti 😱😱 benimde bayağı dikkatimi çekti Bölümü izlerkenreytingler biraz daha düşerse Serhan bizim Serhat gibi totosu açık gezecek dizide @Yiğitt @cookies @gözlemci @ozmoturk @dreamy @turkuazz @MasacRE- @DarkLegenD Ekli dosyayı görüntüle 62958 Ekli dosyayı görüntüle 62959
Eşkiya güzel yükselmiş totelde Oktayın durumunu nasıl yararımıza çevirdik Ufak Tefek Ecünnüler ders alsın bizden @Harunnn60 @sokak sanati @serhatt @kerem @Aserat @xemrexxx
reytingler biraz daha düşerse Serhan bizim Serhat gibi totosu açık gezecek dizide @Yiğitt @cookies @gözlemci @ozmoturk @dreamy @turkuazz @MasacRE- @DarkLegenD Ekli dosyayı görüntüle 62958 Ekli dosyayı görüntüle 62959
O içi geçmişler çiğdeme layık zaten, elit Serhan benimOnları da erkek poposu uzmanı olarak @Çiğdem- incelesin bir
Benim de bu sahnede gözüm oraya kaydı.reytingler biraz daha düşerse Serhan bizim Serhat gibi totosu açık gezecek dizide @Yiğitt @cookies @gözlemci @ozmoturk @dreamy @turkuazz @MasacRE- @DarkLegenD Ekli dosyayı görüntüle 62958 Ekli dosyayı görüntüle 62959
Benim de bu sahnede gözüm oraya kaydı.
Senin gozler fildir fildir zatenBenim de bu sahnede gözüm oraya kaydı.
Benimki de iyi aslında
Aaa sen iyi yapmışsın bunlardan kurtulup mesala kurtulamayan @kerem @Harunnn60 @serhatt vsyle var onlarıda Allah kurtarsınBri ecünnü öldü dizide dizide ufak artış olmuş. Kadın'a bi karakterin eli çizilse reytingler uçuyor. Meriç çok Acemi
reytingler biraz daha düşerse Serhan bizim Serhat gibi totosu açık gezecek dizide @Yiğitt @cookies @gözlemci @ozmoturk @dreamy @turkuazz @MasacRE- @DarkLegenD Ekli dosyayı görüntüle 62958 Ekli dosyayı görüntüle 62959
Seninde mi dikkatini çekti 😱😱 benimde bayağı dikkatimi çekti Bölümü izlerken
İyimiş.
Adamın suratınıda görseydik keşke şimdi suratı tipsiz çıkarsa hayllerimiz yıkılır Ama bu açıdan fena değil evet @Harunnn60 @YiğittOnları da erkek poposu uzmanı olarak @Çiğdem- incelesin bir