En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Adını Sen Koy saatine göre iyi başlamış. Star (özellikle bu çarşamba) baksın da dizi nasıl yükseltilir ders alsın. Tebrikler TV8 ailesi. :Z

Elma niye bu kadar coştu bir anda. Kesin şişiriyorlar. :A

TOTAL
1. Çukur - 11,82 | Show TV
2. Söz - 7,73 | Star TV
5. Yasak Elma - 6,49 | Fox TV
16. Ege'nin Hamsisi - 3,07 | TRT1
20. Masterchef Türkiye - 2,79 | TV8
38. Bir Umut Yeter - 1,51 | Kanal D

AB
1. Çukur - 12,20 | Show TV
4. Yasak Elma - 5,80 | Fox TV
5. Söz - 5,21 | Star TV
9. Masterchef Türkiye - 3,71 | TV8
10. Ege'nin Hamsisi - 3,64 | TRT1
36. Bir Umut Yeter - 1,10 | Kanal D

Şişirme değil emekle yükseliyoruz :A :A

Adını Sen Koy share olarak çok kötü ama ab'de rtg olarak iyi başlamış. 2 reytinglere kadar çıkar özellikle çarşamba ve cuma günleri.

Dün Savaşçı bugün Yasak Elma tebrikler. :A

kızım dizisinin reytingleri nerde bu dizi hangi gündü bir türlü reytinglerini göremedik nasıl gidiyor acaba :)

Nihayet, UTC 5 reytingi gecti. Ben bu bölümde düser diyordum ama neyseki yükselmis. Darisi Totalin basina artik. Merve de gelse raylar yerine tamamen oturur. :Z

Kadin her zamanki gibi 3 grupta da zirvede yer alarak farkini göstermis. Söylenecek söz birakmadi artik. :bhr:

Utc reytinglerini arttırıp ab de yeniden 5 reyting üstüne çıkmış sevindim. Mervem gelse yeniden 4-5 lere çıkacaktır totalde de

Çukur son haftalar bir düşmeye başlamıştı bu hafta tekrar ortalığı yıkmış Yamacın delirmesi sayesinde :A :A :A @MasacRE- @kerem @serhatt @xemrexxx

Ne güzel deliriyor dimi :bhr:

Bizde hiç ağlama zırlama yoktu cenazede. :F
reytingler biraz daha düşerse Serhan bizim Serhat gibi totosu açık gezecek dizide:A @Yiğitt @cookies @gözlemci @ozmoturk @dreamy @turkuazz @MasacRE- @DarkLegenD
DrV9lsAW4Ao2OpQ.jpeg
DrV9mLVWoAEpsi-.jpeg

Seninde mi dikkatini çekti 😱😱 benimde bayağı dikkatimi çekti Bölümü izlerken :A

Onları da erkek poposu uzmanı olarak @Çiğdem- incelesin bir:A
Adamın suratınıda görseydik keşke şimdi suratı tipsiz çıkarsa hayllerimiz yıkılır :F Ama bu açıdan fena değil evet :A :A :A @Harunnn60 @Yiğitt