İbo evlat olsa sevilmezKarakteri tam istediğim gibi ama İboyu yine sevmedim
İbo evlat olsa sevilmezKarakteri tam istediğim gibi ama İboyu yine sevmedim
İlk 30 dakıka falan kapatıyordum nerdeyse biraz cıvık başlamıştı ama 40 dakıka sonra falan ciddi şekilde dizi ciddileşiyor hele bitişi aşırı iyi 2.bölüm zaten ciddiyetle devam ediyor İboyu yine sevmedim ama Kerem tam sevdiğim karaktere bürünmüşYarısını izledim, başlarını kaçırdım. Pazar günü tamamını izleyip yorum yapacağım.
Onada bakacamKıvancın dizisini izleme bari uğursuzluk getirme
MKCİlk 30 dakıka falan kapatıyordum nerdeyse biraz cıvık başlamıştı ama 40 dakıka sonra falan ciddi şekilde dizi ciddileşiyor hele bitişi aşırı iyi 2.bölüm zaten ciddiyetle devam ediyor İboyu yine sevmedim ama Kerem tam sevdiğim karaktere bürünmüş
Kıvancın dizisinde Alperen Duymazı yine seveceğimi sanmıyorum yanı bakılacak erkek oyuncu zayıf oradabakma daha iyi olur
Kıvanç o zibidileri beşe böler 10 a çarparKıvancın dizisinde Alperen Duymazı yine seveceğimi sanmıyorum yanı bakılacak erkek oyuncu zayıf oradaBurada Kerem kurtarıyor o açıdan bence Muhteşem Zibidiler 1 adım önde başladılar
Şu dizide batacak hayırlısıyla. Zaten en kötü kanala düşmüş.
Çarpışma şu diziye haddini bildirecek.
Şu 1 ayda kitleyi toplayacak bence Kıvancın dizisi yine zora girdiÇarpışma şu diziye haddini bildirecek.
kes sesini ya hemen savunmaya geçmiş pis ecünnü
O yüzden Çarpışma Çarşamba yayınlansın dedik. Umarım kanal bunu anlamıştır.
Ertuğrulumun 20 reytingli kaybolmayan kitlesi varkan orada nağmayı düşünüyorO yüzden Çarpışma Çarşamba yayınlansın dedik. Umarım kanal bunu anlamıştır.
Şişme Ertuğrulun batsın.Ertuğrulumun 20 reytingli kaybolmayan kitlesi varkan orada nağmayı düşünüyor
hay sanada dizine de
Bu çarşamba geliyorŞişme Ertuğrulun batsın.Bi kurtulamadık şu diziden.
İstediği kadar kitle yapsın, Çarpışma gelince herkes ona bakacak sonra bunu bırakıp Çarpışma'ya geçecekler sen de dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?