En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
En Zayıf Halka fena gitmiyor. Özellikle AB’de kendinden önce yayınlanan Maide’yi geçmiş. Umarım yeni sezonda devam eder de Reis’i biraz daha izleyebiliriz.

Afili Aşk muhtemelen kendi gününde kalacak ama rakipler güçlendikçe etkileneceğini düşünüyorum o yüzden cumartesi olabilir.
Temizlik Benim İşim iyi yükseliş yaşamış.
Seda yine geçmiş Zuhal’i.

3 gruptan 1'inde orda da seyirci yok bu hafta.

TBİ süper gidiyor daha 3. günde çok iyi sonuçlar, kış gelsin bakalım kaç rtg çıkacak, Zuhal de çok iyi tebrikler ikisine de

Reactions: sokak sanati
Reactions: mrt-06

Gelinim mutfakta dan bıkan çok oldu bu yarışmaya kaydılar valla bende izliyorum kuaförüm sensini yani ikisini birden izliyorum

Reactions: mrt-06
Seda ne ara başladı hem 1 reyting ne ayoll
Yemekteyiz 3 üstü alan bir formattı Seda var diye benim gibi bakmayanlar çok sanırım hiç Sedanın orada yarışmacılarla atışmasını dinleyemem vlla insanın hevesini inanılmaz kaçırdılar düşünmei bile çok gıcık
@xemrexxx @xBUGRAx @Harunnn60 @sokak sanati

Diğerlerine göre 1 tık geride kalan Alacakanralıktı ama onuda izlemiştim güzeldi 2 sezonda gitmişti bu Fatih gerçekten olmadı birde aynı anda 1 tanede filimi patladı Kenanın tutmayan filmide sanırım daha önce pek yoktu adam ilkleri yaşadı

Dizide Sülümanın rakibiydi vsyle kem gözlü @xemrexxx diziyi izlerken bişiler saçmalıyordu filme zaten direk Meryemini gönderdi adamı çökeltti resmen Halini rakibi diye 😱😱😱 @serhatt

Reactions: Bully and serhatt
Ezel ve Acı Hayat en iyi dizileriydi bence.

Cingöz Recai'ye annemle beraber gitmiş ve beğenmemiştik.
Sinem’le evlendikten sonra çöktü resmen adam.

Reactions: Çiğdem
Ezel ve Acı Hayat en iyi dizileriydi bence.

Cingöz Recai'ye annemle beraber gitmiş ve beğenmemiştik.
Sinem’le evlendikten sonra çöktü resmen adam.
Acı Hayatı bende çok severdim ama tabi ilk göz ağrımız Deli Yürek ailecek izlerdik Yılan Hikayesi ve Deli Yürek çok güzeldi o dizileri izlemek Aynalı Tahir falan

Benim Sıralamam 1 Deli Yürek 2 Ezel 3 Acı Hayat 4 Karadayı 5 Alacakaranlık 6 Fatih

Reactions: Bully
Diğer 4 dizisini izlemedim, bu yüzden Kenan'ı en iyi erkek oyuncu listeme dahil etmiyorum.
Hep aynı mafyavari roller, bir değişiklik yok.

Ama Kabadayı filmi güzeldi, en azından kötü adamı canlandırdı orda ve başarılıydı.

Reactions: Çiğdem
Karadayı neysede Deli Yürek izlemeden nasıl yaşadın o dönemde yaşayıpta izlemeyenler asıl başarmıs anlamadım

Reactions: Bully
Karadayı neysede Deli Yürek izlemeden nasıl yaşadın o dönemde yaşayıpta izlemeyenler asıl başarmıs anlamadım
Abart abart, mis gibi de yaşadım.
Memoli > Yusuf Miroğlu bu çok net

Yılan Hikayesi izledim ama Deli Yürek'e bulaşmamışım. İkisi de 99'da başlamış. Ben o dönem dışarda oynardım hep arkadaşlarımla.

Ayrıca 5 yaşındaki bir çocuk için çok ağır bir dizi değil mi sence de Deli Yürek
Yılan Hikayesi'nde komedi vardı yine, tekrarları falan da oluyordu
Deli Yürek yer edinmemiş aklımda, müziği efsane tabii onu biliyoruz.

Gunduz kusagi programlari erken basladiklari icin dusuk gidiyorlar zamanla yuskelirler.