En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
En Zayıf Halka fena gitmiyor. Özellikle AB’de kendinden önce yayınlanan Maide’yi geçmiş. Umarım yeni sezonda devam eder de Reis’i biraz daha izleyebiliriz. :bhr:

Afili Aşk muhtemelen kendi gününde kalacak ama rakipler güçlendikçe etkileneceğini düşünüyorum o yüzden cumartesi olabilir.
Temizlik Benim İşim iyi yükseliş yaşamış. :A
Seda yine geçmiş Zuhal’i. :A

En Zayıf Halka fena gitmiyor. Özellikle AB’de kendinden önce yayınlanan Maide’yi geçmiş. Umarım yeni sezonda devam eder de Reis’i biraz daha izleyebiliriz. :bhr:

Afili Aşk muhtemelen kendi gününde kalacak ama rakipler güçlendikçe etkileneceğini düşünüyorum o yüzden cumartesi olabilir.

Seda yine geçmiş Zuhal’i. :A

3 gruptan 1'inde orda da seyirci yok bu hafta. :A

Bugün 1’i olur yarın 2’si ve bir bakmışsın Zuhal erken final yapmış. :A

Çok düşünme bunları. :A

IMG_20190822_112227.jpg

TBİ süper gidiyor daha 3. günde çok iyi sonuçlar, kış gelsin bakalım kaç rtg çıkacak, Zuhal de çok iyi tebrikler ikisine de :bhr:

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
  • İlginç
Reactions: mrt-06
İlk 100'e giremiyordu, inandık ve başardık Kuaförüm Sensin; Zuhal, Seda ve Fatih'i geçerek AB'de günün en çok izlenen gündüz kuşağı işlerinden oldu. Hazıra konmayız biz üretiriz çünkü biz Show'uz. 😉 @xBUGRAx @Çiğdem @Yiğitt @Aserat @vadikızı @sokak sanati @denizz19 @xemrexxx @cookies

Ekli dosyayı görüntüle 70666

Gelinim mutfakta dan bıkan çok oldu bu yarışmaya kaydılar valla bende izliyorum kuaförüm sensini yani ikisini birden izliyorum :D

• Beğendim
Reactions: mrt-06
İlk 100'e giremiyordu, inandık ve başardık Kuaförüm Sensin; Zuhal, Seda ve Fatih'i geçerek AB'de günün en çok izlenen gündüz kuşağı işlerinden oldu. Hazıra konmayız biz üretiriz çünkü biz Show'uz. 😉 @xBUGRAx @Çiğdem @Yiğitt @Aserat @vadikızı @sokak sanati @denizz19 @xemrexxx @cookies

Ekli dosyayı görüntüle 70666
Seda ne ara başladı hem 1 reyting ne ayoll :F Yemekteyiz 3 üstü alan bir formattı Seda var diye benim gibi bakmayanlar çok sanırım hiç Sedanın orada yarışmacılarla atışmasını dinleyemem vlla insanın hevesini inanılmaz kaçırdılar düşünmei bile çok gıcık :A :A :A @xemrexxx @xBUGRAx @Harunnn60 @sokak sanati

Artık star oyuncunun gelip kafadan reyting alma dönemleri bitti. :A Pazartesi'ye gelirse Ay Yapım'la gelemez, Ay Yapım 2 dizisini aynı gün niye kapıştırsın. :A

Fatih'le ilk kez dizi tutturamamış oldu, umarım güzel bir projeyle döner. :D

Diğerlerine göre 1 tık geride kalan Alacakanralıktı ama onuda izlemiştim güzeldi 2 sezonda gitmişti bu Fatih gerçekten olmadı birde aynı anda 1 tanede filimi patladı Kenanın tutmayan filmide sanırım daha önce pek yoktu adam ilkleri yaşadı :F

Dizide Sülümanın rakibiydi vsyle kem gözlü @xemrexxx diziyi izlerken bişiler saçmalıyordu filme zaten direk Meryemini gönderdi adamı çökeltti resmen Halini rakibi diye 😱😱😱 @serhatt

• Güldürdün
Reactions: Bully and serhatt
Diğerlerine göre 1 tık geride kalan Alacakanralıktı ama onuda izlemiştim güzeldi 2 sezonda gitmişti bu Fatih gerçekten olmadı birde aynı anda 1 tanede filimi patladı Kenanın tutmayan filmide sanırım daha önce pek yoktu adam ilkleri yaşadı :F

Dizide Sülümanın rakibiydi vsyle kem gözlü @xemrexxx diziyi izlerken bişiler saçmalıyordu filme zaten direk Meryemini gönderdi adamı çökeltti resmen Halini rakibi diye 😱😱😱 @serhatt
Ezel ve Acı Hayat en iyi dizileriydi bence. :A

Cingöz Recai'ye annemle beraber gitmiş ve beğenmemiştik. :A Sinem’le evlendikten sonra çöktü resmen adam. :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Ezel ve Acı Hayat en iyi dizileriydi bence. :A

Cingöz Recai'ye annemle beraber gitmiş ve beğenmemiştik. :A Sinem’le evlendikten sonra çöktü resmen adam. :A
Acı Hayatı bende çok severdim ama tabi ilk göz ağrımız Deli Yürek ailecek izlerdik Yılan Hikayesi ve Deli Yürek çok güzeldi o dizileri izlemek Aynalı Tahir falan :Z:Z:Z

Benim Sıralamam 1 Deli Yürek 2 Ezel 3 Acı Hayat 4 Karadayı 5 Alacakaranlık 6 Fatih :F

• Güldürdün
Reactions: Bully
Acı Hayatı bende çok severdim ama tabi ilk göz ağrımız Deli Yürek ailecek izlerdik Yılan Hikayesi ve Deli Yürek çok güzeldi o dizileri izlemek Aynalı Tahir falan :Z:Z:Z

Benim Sıralamam 1 Deli Yürek 2 Ezel 3 Acı Hayat 4 Karadayı 5 Alacakaranlık 6 Fatih :F
Diğer 4 dizisini izlemedim, bu yüzden Kenan'ı en iyi erkek oyuncu listeme dahil etmiyorum. :A Hep aynı mafyavari roller, bir değişiklik yok. :A

Ama Kabadayı filmi güzeldi, en azından kötü adamı canlandırdı orda ve başarılıydı. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Diğer 4 dizisini izlemedim, bu yüzden Kenan'ı en iyi erkek oyuncu listeme dahil etmiyorum. :A Hep aynı mafyavari roller, bir değişiklik yok. :A

Ama Kabadayı filmi güzeldi, en azından kötü adamı canlandırdı orda ve başarılıydı. :A
Karadayı neysede Deli Yürek izlemeden nasıl yaşadın o dönemde yaşayıpta izlemeyenler asıl başarmıs anlamadım :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Karadayı neysede Deli Yürek izlemeden nasıl yaşadın o dönemde yaşayıpta izlemeyenler asıl başarmıs anlamadım :A :A :A
Abart abart, mis gibi de yaşadım. :A Memoli > Yusuf Miroğlu bu çok net :A

Yılan Hikayesi izledim ama Deli Yürek'e bulaşmamışım. İkisi de 99'da başlamış. Ben o dönem dışarda oynardım hep arkadaşlarımla. :A

Ayrıca 5 yaşındaki bir çocuk için çok ağır bir dizi değil mi sence de Deli Yürek :A Yılan Hikayesi'nde komedi vardı yine, tekrarları falan da oluyordu :D Deli Yürek yer edinmemiş aklımda, müziği efsane tabii onu biliyoruz. :A