Güven Bana beklediğim reytingi alamamiş Tekrarı da iyi gibi değil En az 20share bekliyordum ben Neyse haftaya artar inş
6 a yakaşmıs tekrar hem bizim dısımızdakıler 4 bile alamamıs ayollama oranlar düşük
Patla6 a yakaşmıs tekrar hem bizim dısımızdakıler 4 bile alamamıs ayoll
Sen severdin bu diziyi Mervenin kızıymış ayrıca küçük kız ben sonradan öğrendim @Forumdash @xemrexxx
Merve'nin küçük ecünnüsü hiç ilgimi çekmiyor sinir şeySen severdin bu diziyi Mervenin kızıymış ayrıca küçük kız ben sonradan öğrendim @Forumdash @xemrexxx
Bin basarEliften iyidir @xemrexxx @Forumdash
Her grupta 5 reytingi geçmiş 1. olmuş sen de bi şükret (bi de reyting listemi beğen, emek emek yaptım kopyala yapıştır yapmadan çünkü instagramdan baka baka laptopta yazdım )Her Yerde Sen'in çıkış yapacak bir bölüme ihtiyacı var. İş için falan şehir değiştirmeliler tatil yerine gitmeliler eğlenceli olur. Kiraz Mevsimi öyle yükselmişti.
Her grupta 5 reytingi geçmiş 1. olmuş sen de bi şükret (bi de reyting listemi beğen, emek emek yaptım kopyala yapıştır yapmadan çünkü instagramdan baka baka laptopta yazdım )
Normalde öyle yapıyorum da bugün geç yayınladı sizi bekletmeyeyim dedim ben deBekle Acun ekleyince kopyala. 😱
Potansiyel var kullansın 5 yetmez yeni sezona hiç yetmez.
Bekle Acun ekleyince kopyala. 😱
Potansiyel var kullansın 5 yetmez yeni sezona hiç yetmez.
5.6 yetmez aynen 7 şart en az. Olacak inşallah, fragman çıktı, 6.5 gelecek inş artık Sonra pat diye 7 gelir zaten ohohNormalde öyle yapıyorum da bugün geç yayınladı sizi bekletmeyeyim dedim ben de
Ben gündüz programları bakmıyorum biliyorsun cnm Ama Annem sever otür şeyleri odamda değilken bazen gözüme ilişiyorlar Şu Damat sevdiye bakacaktımda Onurun apaçi modası hosuma gitmedi cıvık birşeye dönüşmüş @xemrexxx de bırakır onu zaten