Reytingler bayağı düşmüşken Kuzgun'un reytinglerini koruması sevindiriciTOTAL
1 | Diriliş: Ertuğrul | TRT 1 | 11.68
2 | Akhisarspor-Galatasaray | ATV | 9.68
4 | Fatih Portakal ile FOX Ana Haber | FOX | 6.31
8 | Kuzgun | Star TV | 3.98
9 | Survivor Türkiye-Yunanistan | TV8 | 3.81
11 | Güldür Güldür Show | Show TV | 3.55
36 | The Taste Türkiye | FOX | 1.75
40 | Çarkıfelek | Kanal D | 1.57
AB
1 | Diriliş: Ertuğrul | TRT 1 | 10.78
2 | Akhisarspor-Galatasaray | ATV | 9.74
4 | Fatih Portakal ile FOX Ana Haber | FOX | 7.10
6 | Güldür Güldür Show | Show TV | 4.04
7 | Kuzgun | Star TV | 4.03
14 | Survivor Türkiye-Yunanistan | TV8 | 2.57
17 | The Taste Türkiye | FOX | 1.97
54 | Çarkıfelek | Kanal D | 0.73
ABC1
1 | Diriliş: Ertuğrul | TRT 1 | 12.67
2 | Akhisarspor-Galatasaray | ATV | 9.34
4 | Fatih Portakal ile FOX Ana Haber | FOX | 7.37
7 | Survivor Türkiye-Yunanistan | TV8 | 4.19
8 | Güldür Güldür Show | Show TV | 4.04
9 | Kuzgun | Star TV | 3.90
22 | The Taste Türkiye | FOX | 1.94
51 | Çarkıfelek | Kanal D | 1.06
Diğer resimler kötü durdu birkaç gün böyle idare edeceğiz artık.Hayırdır, benim eski profili resim yapmışsın? Çatlak sesleri geliyor
Hemen diss atma be değiştirdik.ss @YiğittDiğer resimler kötü durdu birkaç gün böyle idare edeceğiz artık.
Acun'un geri adım attığı nerde görülmüş? Daha 1 ay var yarışmaya. Yazın tatile gidiyor millet, Acun daha uzatmakta kararlı Çorba etti bu sene yarışmayı. Geçen sene en berbat sezon diye düşünürken daha berbatı geldiSurvivor gitgide çöküyor artık ne hafta sonu ne de hafta içi 4'ü geçebiliyor. Eski yarışmacıların da fayda etmeyeceği ortada. Acun bir an önce sezon bitsin diye dua ediyordur.
Yunanlı sunucu Atatürk'e hakaret ettiği için erken bitme olasılıgı bile var @MasacREAcun'un geri adım attığı nerde görülmüş? Daha 1 ay var yarışmaya. Yazın tatile gidiyor millet, Acun daha uzatmakta kararlı Çorba etti bu sene yarışmayı. Geçen sene en berbat sezon diye düşünürken daha berbatı geldi
Tertemiz git 3 aylık, haftada 2 hadi 3 olsun yayınla bitsin. Bizde öyle . Gladyator diye iyi bir yarışmamız vardı bir ara. Acun'a çıtlatayımda onuda denesin ilgi görür @MasacRE