Çocukları severim @Harunnn60 bilir onunla ortak sevdiklerimiz var kızlar bile ama @xemrexxx kendisi gibi gıcık veletleri buluyor onun sevdiklerini sevmiyorum oğlanları bile
@xemrexxx in bulduğu velet ecünnülerin nesini sevebiliriz, hepsi kendi gibi yamukÇocukları severim @Harunnn60 bilir onunla ortak sevdiklerimiz var kızlar bile ama @xemrexxx kendisi gibi gıcık veletleri buluyor onun sevdiklerini sevmiyorum oğlanları bile
Ama bu kızla gerçekten rekabet edebilirsinÇocukları severim @Harunnn60 bilir onunla ortak sevdiklerimiz var kızlar bile ama @xemrexxx kendisi gibi gıcık veletleri buluyor onun sevdiklerini sevmiyorum oğlanları bile
Çocuğum yasındakı kızlardan nefret ediyorum @xemrexxx yüzündenAma bu kızla gerçekten rekabet edebilirsinGerçek bir sarişin kutu bebek
Sen bana yeğen filan doğurmaÇocuğum yasındakı kızlardan nefret ediyorum @xemrexxx yüzünden@serhatt
Rickin kızı the walking deadtan daha iyi onu severim birde @Harunnn60 ile oynadımız oyunda avatarındakı kızı çok seviyoruz
Torunum yaşındaki dmeek istedin benceÇocuğum yasındakı kızlardan nefret ediyorum @xemrexxx yüzünden@serhatt
Rickin kızı the walking deadtan daha iyi onu severim birde @Harunnn60 ile oynadımız oyunda avatarındakı kızı çok seviyoruz
Çocukları severim @Harunnn60 bilir onunla ortak sevdiklerimiz var kızlar bile ama @xemrexxx kendisi gibi gıcık veletleri buluyor onun sevdiklerini sevmiyorum oğlanları bile
@xemrexxx in bulduğu velet ecünnülerin nesini sevebiliriz, hepsi kendi gibi yamuk
Sen bana yeğen filan doğurma
Hhaha o açıdan haklısın ama @xemrexxx in çocuğuda otomatik olarak benim çocuğumla uğraşacağı için yanı bizim gelenek bozulmaz
Taşiyici annelik bizim ülkemizde yasak@xemrexxx
Bence de yapar. Hayali hep italya filanmıydı neydi ama sonu gürcistan olacak gibi@xemrexxx
dizilerde mahallede dedikodu yapan teyze castına alsınlar sizi koca karıları geçtiniz 😱Torunum yaşındaki dmeek istedin bence@xemrexxx
dizilerde mahallede dedikodu yapan teyze castına alsınlar sizi koca karıları geçtiniz 😱
En azından arkandan konusmuyoruzdizilerde mahallede dedikodu yapan teyze castına alsınlar sizi koca karıları geçtiniz 😱
aman orada da gebersinevet bir tek @destere nin arkasından konuşuyonuz bu arada fok balığı @Çiğdem- e selam söyledi doğal ortamına dönmüş
Ekli dosyayı görüntüle 66082
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?