yaşına bakmadan nasıl böyle cümleler kurar bacaksız @xBUGRAx Miran benim olacak
Çocukları severim @Harunnn60 bilir onunla ortak sevdiklerimiz var kızlar bile ama @xemrexxx kendisi gibi gıcık veletleri buluyor onun sevdiklerini sevmiyorum oğlanları bileHevesi kursağinda kalacak garibimin @xBUGRAx Dorukcugumu yollayalım
@xemrexxx in bulduğu velet ecünnülerin nesini sevebiliriz, hepsi kendi gibi yamukÇocukları severim @Harunnn60 bilir onunla ortak sevdiklerimiz var kızlar bile ama @xemrexxx kendisi gibi gıcık veletleri buluyor onun sevdiklerini sevmiyorum oğlanları bile
Ama bu kızla gerçekten rekabet edebilirsin Gerçek bir sarişin kutu bebekÇocukları severim @Harunnn60 bilir onunla ortak sevdiklerimiz var kızlar bile ama @xemrexxx kendisi gibi gıcık veletleri buluyor onun sevdiklerini sevmiyorum oğlanları bile
Çocuğum yasındakı kızlardan nefret ediyorum @xemrexxx yüzünden @serhattAma bu kızla gerçekten rekabet edebilirsin Gerçek bir sarişin kutu bebek
Sen bana yeğen filan doğurmaÇocuğum yasındakı kızlardan nefret ediyorum @xemrexxx yüzünden @serhatt
Rickin kızı the walking deadtan daha iyi onu severim birde @Harunnn60 ile oynadımız oyunda avatarındakı kızı çok seviyoruz
Hahha niye beeSen bana yeğen filan doğurma
@xemrexxx sever mever sonra çocugu döversin filanHahha niye bee
Torunum yaşındaki dmeek istedin bence @xemrexxxÇocuğum yasındakı kızlardan nefret ediyorum @xemrexxx yüzünden @serhatt
Rickin kızı the walking deadtan daha iyi onu severim birde @Harunnn60 ile oynadımız oyunda avatarındakı kızı çok seviyoruz
Hevesi kursağinda kalacak garibimin @xBUGRAx Dorukcugumu yollayalım
Çocukları severim @Harunnn60 bilir onunla ortak sevdiklerimiz var kızlar bile ama @xemrexxx kendisi gibi gıcık veletleri buluyor onun sevdiklerini sevmiyorum oğlanları bile
@xemrexxx in bulduğu velet ecünnülerin nesini sevebiliriz, hepsi kendi gibi yamuk
Sen bana yeğen filan doğurma
Hhaha o açıdan haklısın ama @xemrexxx in çocuğuda otomatik olarak benim çocuğumla uğraşacağı için yanı bizim gelenek bozulmaz
Taşiyici annelik bizim ülkemizde yasak @xemrexxx
Hhaha @xemrexxx herşeyi yapar Çukur gibi onun sınırı yok
Bence de yapar. Hayali hep italya filanmıydı neydi ama sonu gürcistan olacak gibi @xemrexxx
dizilerde mahallede dedikodu yapan teyze castına alsınlar sizi koca karıları geçtiniz 😱Torunum yaşındaki dmeek istedin bence @xemrexxx
dizilerde mahallede dedikodu yapan teyze castına alsınlar sizi koca karıları geçtiniz 😱
En azından arkandan konusmuyoruz @Çiğdemdizilerde mahallede dedikodu yapan teyze castına alsınlar sizi koca karıları geçtiniz 😱
aman orada da gebersin GERİ GELMESİNevet bir tek @destere nin arkasından konuşuyonuz bu arada fok balığı @Çiğdem- e selam söyledi doğal ortamına dönmüş
Ekli dosyayı görüntüle 66082