En Son Okuduğunuz Kitap? 📖

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
artificial Intelligence: a modern approach
by stuart russell and peter norvig
Ebook olarak hala okuyorum.

Olasiliksiz kitabi nasıl

@cookies kitapların pdf si okunur mu hiç göze zarar, e-mürekkep teknolojili e-kitap okuyucularla epub ya da mobi olarak okunmasında sakınca yok ama bilgisayar, tablet ya da telefondan okuyursan gözünle vedalaş.
Wattpaden bi sürü kitap okudum ve okuyorum ben ndn vedalasiyom gozlerimle Allah korusun

Geçen ay Emrah Serbes'in Behzat Ç. romanı 'Her Temas İz Bırakır'ı bitirdim. Çok iyi bir kitap. Bir türlü serinin diğer kitabı olan 'Son Hafriyat'ı almadım. Gelecek haftalarda o kitabı alıp, seriyi noktalamayı planlıyorum.

Robert Schnakenberg - Büyük Yönetmenlerin Gizli Hayatları

Kubrick, Coppola, Kazan, Chaplin gibi meşhur yönetmenlerin kısa biyografileriyle birlikte kendilerinin ilginç özelliklerinin anlatıldığı bir kitap. Yönetmenlerden oldukça laçka bir dille bahsedilmiş, bir noktada Polanski'den cüce diye bahsediliyordu mesela. Kitabın çevirisi kötü değildi, ancak çevirmen bazı cümlelerin içinden çıkamamış. Yine de vakit geçirmek için okunabilecek bir kitap. Kitaba 10 üzerinden 6.5 puan veriyorum.

Uçurtma Avcısı

Geç olsun güç olmasın. Bu kitabı yeni okuduğum için memnunum, ilk çıktığı sıralar okumuş olsaydım belki o kadar etkilenmezdim.

Büyüleyici bir kitap. Insanı içine o denli alıyor ki sanki olayların içindesiniz.

İçim buruk ayrıldım kitaptan ama olsun, tadı damağımda kaldı. Herkese Hassan gibi dostlarının olmasını dilerim.

10 üzerinden 11

Sergüzeşt
Güzel kitap ben zorunluluktan okudum. Aslında Türk Edebiyatı klasiklerinden bir şey seçmem gerekti, yabancı olmasın dediler. Ben de gittiğim kitapçıda buldum, adını duymuştum ve aldım. Yazar Samipaşazade Sezai dönemi eleştiren bir yazar.Zaten kitap esir hayatını anlattığı ve özgürlüğü savunduğu için devlet tarafından da o dönem baskı uygulanan kitap. Kitabın anlatımına gelirsek akıcıydı fakat çok fazla betimleme vardı. Yazar çok fazla ve süslü bir anlatıma sahip. Fakat okunması gereken bir kitap.

Ben de puan vereyim :
7.5/10