Enfes evet, Kardeşimin Hikayesi de tavsiye ederim garip ama güzeldiEnfes bir roman değil mi
Enfes evet, Kardeşimin Hikayesi de tavsiye ederim garip ama güzeldiEnfes bir roman değil mi
O da listemde. İlk fırsatta okumak istiyorumEnfes evet, Kardeşimin Hikayesi de tavsiye ederim garip ama güzeldi
+ olarak Alamut Fedailerin Kalesi kitabını da tavsiye ederimO da listemde. İlk fırsatta okumak istiyorum
Tamamdır listeme ekledim onu da+ olarak Alamut Fedailerin Kalesi kitabını da tavsiye ederim
Bu yaz için bunları planlıyorum:Kitabın adını görünce bütün olaylar tekrar gözümün önüne geldi.
@BARON疼痛 O kadar kitabın içinden tekrar Alamut'a başladim.
Benim şuanlık böyle okuyabiliriz inşallah.Bu yaz için bunları planlıyorum:
Sun Tzu - Art of War
Niccolo Machiavelli - The Prince
The Power of Now - Eckhart Tolle
Lives - Plutarch
hangisini en çok beğenirsem dm'de yazarım
Yok o sayılmaz. Kitapların değeri giderek düştü. Kitap okumak yerine filmini izlemeyi tercih ederimkitaplarla pek aram yok en son leman mizah dergisi okumuştum o kitaptan sayılır mı @RüzgarGülü
evet aynen , hem film yada dizide canlı canlı görmek varken bir kitabın sayfalarında kaybolmak benlikte değilYok o sayılmaz. Kitapların değeri giderek düştü. Kitap okumak yerine filmini izlemeyi tercih ederim
Gamze of thrones yuzukerin efendisi daha birçok güzel film dizi varevet aynen , hem film yada dizide canlı canlı görmek varken bir kitabın sayfalarında kaybolmak benlikte değil
Ah be yakınımda olsan kitaplığımı sana hediye ederdim.okuyamadım kitabım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?