Enfes evet, Kardeşimin Hikayesi de tavsiye ederim garip ama güzeldiEnfes bir roman değil mi
Enfes evet, Kardeşimin Hikayesi de tavsiye ederim garip ama güzeldiEnfes bir roman değil mi
O da listemde. İlk fırsatta okumak istiyorumEnfes evet, Kardeşimin Hikayesi de tavsiye ederim garip ama güzeldi
+ olarak Alamut Fedailerin Kalesi kitabını da tavsiye ederimO da listemde. İlk fırsatta okumak istiyorum
Tamamdır listeme ekledim onu da+ olarak Alamut Fedailerin Kalesi kitabını da tavsiye ederim
Bu yaz için bunları planlıyorum:Kitabın adını görünce bütün olaylar tekrar gözümün önüne geldi.
@BARON疼痛 O kadar kitabın içinden tekrar Alamut'a başladim.
Benim şuanlık böyle okuyabiliriz inşallah.Bu yaz için bunları planlıyorum:
Sun Tzu - Art of War
Niccolo Machiavelli - The Prince
The Power of Now - Eckhart Tolle
Lives - Plutarch
hangisini en çok beğenirsem dm'de yazarım
Yok o sayılmaz. Kitapların değeri giderek düştü. Kitap okumak yerine filmini izlemeyi tercih ederimkitaplarla pek aram yok en son leman mizah dergisi okumuştum o kitaptan sayılır mı @RüzgarGülü
evet aynen , hem film yada dizide canlı canlı görmek varken bir kitabın sayfalarında kaybolmak benlikte değilYok o sayılmaz. Kitapların değeri giderek düştü. Kitap okumak yerine filmini izlemeyi tercih ederim
Gamze of thrones yuzukerin efendisi daha birçok güzel film dizi varevet aynen , hem film yada dizide canlı canlı görmek varken bir kitabın sayfalarında kaybolmak benlikte değil
Ah be yakınımda olsan kitaplığımı sana hediye ederdim.okuyamadım kitabım yok